Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 јули 2012
Мислења
15
Поени од реакции
11
Кака во Милан, а? Е арно.
Milan vraća Kaku i dovodi Carvalha i Diarru? Čelnici Milana potvrdili su da su pri kraju dogovora da iz Real Madrida dovedu trojicu igrača na koje Mourinho više ne računa - Kaku, Ricarda Carvalha i Lassana Diarru Potpredsjednik talijanskog prvoligaša Milana Adriano Galiani izjavio je u srijedu kako je moguće da se igrač madridskog Reala Brazilac Kaka vrati u Milan.... Prema pisanju španjolskih medija Real je spreman prodati brazilskog reprezentativca koji jučer nije ni bio u sastavku kraljevskog kluba za prijateljsku utakmicu protiv Ovieda. Kakin odlazak iz Reala tako bi otvorio prostor za dolazak hrvatskog reprezentativnog veznjaka Luku Modrića. 'Određene ljubavi nikada ne prestaju. One dugo traju, odlaze na velika putovanja, no uvijek nađu načina da se vrate na početak', rekao je Galliani govoreći o mogućem dolasku brazilskog veznjaka. Kaka je u Real došao iz Milana 2009. godine za 65 milijuna eura. S Milanom je Kaka osvojio titulu prvaka Italije i Europe
Можеби и овие двајца ќе си идат со него;)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Кака во Милан, а? Е арно.
Наводно е проценет на 10 милиони евра, и Милан сака да му ја крати платата на пола од она што го зема во Реал.
Интересен факт, Леви, претседателот на Тотенхем, преговара со Евертон и му бара 4 милиони фунти на Пиенаар, а го зема од нив за 3 милиони фунти. Пиенаар беше повреден пола сезона, и играше скоро ич во Тотенхем.
И сега нашиве ако го дадат Кака за 10 милиони нека се убијат. Сфаќам дека неможат да извадат 60 милиони ама 10 бе.:eek:
Да имаше барем некоја стока како Леви или некој од оние на Порто преговарачите, сега немаше да ги даваме играчите за пола кило семки.:place:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Наводно е проценет на 10 милиони евра, и Милан сака да му ја крати платата на пола од она што го зема во Реал.
Интересен факт, Леви, претседателот на Тотенхем, преговара со Евертон и му бара 4 милиони фунти на Пиенаар, а го зема од нив за 3 милиони фунти. Пиенаар беше повреден пола сезона, и играше скоро ич во Тотенхем.
И сега нашиве ако го дадат Кака за 10 милиони нека се убијат. Сфаќам дека неможат да извадат 60 милиони ама 10 бе.:eek:
Да имаше барем некоја стока како Леви или некој од оние на Порто преговарачите, сега немаше да ги даваме играчите за пола кило семки.:place:
Да имавме такви па немаше да ги имаме Роналдо, Чаби и Бензема... :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.784
Поени од реакции
30.642
Милан даваат 13 мил за Кака :pos:...fu*king Модрич вреде повеќе :tapp:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Милан даваат 13 мил за Кака :pos:...fu*king Модрич вреде повеќе :tapp:
Смешна политика тераат нашиве ... купуваат за 60 продаваат за 15 продаваат младинци за 5 а после ги купуваат за 15 м .. врти сучи од трансферите во последниве 10 години се во голем минус :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Многу глупо изгледа ова,да дадеше ПСЖ или Сити понуда од 15 да разберев,ама Милан истиот тим кој ни го продаде Кака за 70 сега сака да го купи за 15 ни повеќе ни помалку 15 милиони:tapp:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
13 милиони на 72 рати без жиранти само во салоните на Реал Мадрид комерц!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Иначе сега видов, Реал - Барса (Супер купот), ќе иде на СК Прајм. Пак ќе речем, мене ми седи дека цела сезона ќе ја гледамо по стримови :/

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
40 мили мајки да им се изнаебам на овие баскијциве ако ова нивното дрво Хавиер вреди 40 милиони.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не е тој Мартинез ако мислиш на тој црвениот што го доби! :)
Па и овој не одигра нешто специјално .. цела екипа беше под ниво .. ги потценија јапонците тргна со 3 дефанзивци .. и ми ги игра некој коке моке пред Муњаин .. па муњаин е класа над овие од средниот ред ..

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не е тој Мартинез ако мислиш на тој црвениот што го доби! :)
Не мислам на црвениот општо зборам ете ни една утакмица во лига,лига европа,еп,ои не изигра како што треба за да ја има таа цена. Туку ми глуми лудило мисли Чаби Алонсо еo_O

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Не мислам на црвениот општо зборам ете ни една утакмица во лига,лига европа,еп,ои не изигра како што треба за да ја има таа цена. Туку ми глуми лудило мисли Чаби Алонсо еo_O
Затоа и ќе си остане во Билбао.. :)

Туку не си на стадион како што гледам? :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Во кој фаншоп има дресови??
Фан шопот кај неоком / оне што е и фан шопот во гтц најдоле ( само пази ако идеш во гтц еден до друг се 2 и различни се , така да барај го ФАН ШОП ( така му е името ) тамо имаш убави дресови и новиот го има

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak

Kajgana Shop

На врв Bottom