Фан Клуб: Реал Мадрид

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
"Не е точно дека сум се договорил со друг клуб. Комплетно сум фокусиран на моите лични и колективни цели во Реал Мадрид" - напиша Кака на својот твитер профил.

Претходно Жозе Мурињо изјави дека не сака ниту еден фудбалер на Реал Мадрид да го напушти клубот во јануари.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Codina (Getafe's Goal Keeper): ''How I wished the final to be between Spain vs. Germany and end in penalties so Ramos would score vs. Neuer.''

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Баш штета ќе нема за кого да навиваме во финалево....или пак напред Италија :icon_lol:

Овие обратниве пеери го поебаа Роналдо да не игра финале :свиркам:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.146
Немам апсолутно никакво чувство за нашите момци во Шпанија и ги гледам само како помошна работна сила во онаа циганска репрезентација на Дел Боске. БарсЕспања, ѓубриња. Да даде господ да се распадне цела држава па да гледаме права шпанска репрезентација и права, циганска Каталонија.
Зашто вака гледаш на работите? Незнам за другите али јас сум за Реал Мадрид на клубско ниво од 98ма година, а за Шпанија на репрезентативно ниво од Европското Првенство во 2000та година. Од тогаш од кога ја следам ја, значи од 2000та година, па се до 2008ма година на секое Европско или Светско првенство беа повикувани повеќе играчи од Реал отколку од Барселона. Дури и на Европското првенство во 2008ма мислам дека е изедначен бројот на повикани играчи, или има Барса повеќе за еден играч не сум сигурен. Така да неможе да се гледа така на работите. Од 2008ма па наваму факт е дека Барса се издигна многу на клубско ниво и дека ќе се викаат репрезентативци од нивниот клуб (башка не заборавај дека играчите во Барса се 80% Шпанци0, така да ја кога сум почнал да ги гледам Шпанија не биле они предводници на репрезентацијата.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Зашто вака гледаш на работите? Незнам за другите али јас сум за Реал Мадрид на клубско ниво од 98ма година, а за Шпанија на репрезентативно ниво од Европското Првенство во 2000та година. Од тогаш од кога ја следам ја, значи од 2000та година, па се до 2008ма година на секое Европско или Светско првенство беа повикувани повеќе играчи од Реал отколку од Барселона. Дури и на Европското првенство во 2008ма мислам дека е изедначен бројот на повикани играчи, или има Барса повеќе за еден играч не сум сигурен. Така да неможе да се гледа така на работите. Од 2008ма па наваму факт е дека Барса се издигна многу на клубско ниво и дека ќе се викаат репрезентативци од нивниот клуб (башка не заборавај дека играчите во Барса се 80% Шпанци0, така да ја кога сум почнал да ги гледам Шпанија не биле они предводници на репрезентацијата.
Многу ми се испревртени работите кога на ова ЕП огромен број навивачи на Реал навиваа за Португалија, а помалку за Шпанија. Причината кај 90% од нив беше Кристијано. Ова значи или дека немаат постојана омилена репрезентација(освен МКД, се надевам) па навиваат за онаа од каде е најдобриот играч на клубот за кој навиваат или пак се работи за млади деца кои сега започнуваат да гледаат фудбал.

Еден поздрав до сите мадридисти :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Немам постојана омилена репрезентација, сакав да освои некој што не бил шампион досега и ете се погоди баш Португалија да е тоа. У финале сум за Италија и тоа нема никаква врска со клубовите од кај што доаѓаат финалистите.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.788
Поени од реакции
30.647
Се повеќе се зборува за доаѓање на Силва во Реал, ја би Силва пред Модрич ако веќе запнале за играч од средина.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Се повеќе се зборува за доаѓање на Силва во Реал, ја би Силва пред Модрич ако веќе запнале за играч од средина.
И јас би сакал да го земете Силва двојна услуга ќе ни направите на нас:).

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Кој и да земете нема да згрешите.И двајцата се класа,само што Лука е од послаб клуб,понеекспониран и поефтино може да се земе.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Silva?... Баш сакав да го видам во Реал но во овој момент Ozil/Di Maria/Silva кој би бил жртва?Не сакам да гледам како му пропаѓа кариерата на некој од овие, а да не го заборавиме и Callejon кој стана миленик на Бернабе (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom