A
Зашто вака гледаш на работите? Незнам за другите али јас сум за Реал Мадрид на клубско ниво од 98ма година, а за Шпанија на репрезентативно ниво од Европското Првенство во 2000та година. Од тогаш од кога ја следам ја, значи од 2000та година, па се до 2008ма година на секое Европско или Светско првенство беа повикувани повеќе играчи од Реал отколку од Барселона. Дури и на Европското првенство во 2008ма мислам дека е изедначен бројот на повикани играчи, или има Барса повеќе за еден играч не сум сигурен. Така да неможе да се гледа така на работите. Од 2008ма па наваму факт е дека Барса се издигна многу на клубско ниво и дека ќе се викаат репрезентативци од нивниот клуб (башка не заборавај дека играчите во Барса се 80% Шпанци0, така да ја кога сум почнал да ги гледам Шпанија не биле они предводници на репрезентацијата.Немам апсолутно никакво чувство за нашите момци во Шпанија и ги гледам само како помошна работна сила во онаа циганска репрезентација на Дел Боске. БарсЕспања, ѓубриња. Да даде господ да се распадне цела држава па да гледаме права шпанска репрезентација и права, циганска Каталонија.
Многу ми се испревртени работите кога на ова ЕП огромен број навивачи на Реал навиваа за Португалија, а помалку за Шпанија. Причината кај 90% од нив беше Кристијано. Ова значи или дека немаат постојана омилена репрезентација(освен МКД, се надевам) па навиваат за онаа од каде е најдобриот играч на клубот за кој навиваат или пак се работи за млади деца кои сега започнуваат да гледаат фудбал.Зашто вака гледаш на работите? Незнам за другите али јас сум за Реал Мадрид на клубско ниво од 98ма година, а за Шпанија на репрезентативно ниво од Европското Првенство во 2000та година. Од тогаш од кога ја следам ја, значи од 2000та година, па се до 2008ма година на секое Европско или Светско првенство беа повикувани повеќе играчи од Реал отколку од Барселона. Дури и на Европското првенство во 2008ма мислам дека е изедначен бројот на повикани играчи, или има Барса повеќе за еден играч не сум сигурен. Така да неможе да се гледа така на работите. Од 2008ма па наваму факт е дека Барса се издигна многу на клубско ниво и дека ќе се викаат репрезентативци од нивниот клуб (башка не заборавај дека играчите во Барса се 80% Шпанци0, така да ја кога сум почнал да ги гледам Шпанија не биле они предводници на репрезентацијата.
Сити нема да го пуштиСе повеќе се зборува за доаѓање на Силва во Реал, ја би Силва пред Модрич ако веќе запнале за играч од средина.
И јас би сакал да го земете Силва двојна услуга ќе ни направите на нас.Се повеќе се зборува за доаѓање на Силва во Реал, ја би Силва пред Модрич ако веќе запнале за играч од средина.
Силва нема да ве ремети а и плус тоа Модрич за васИ јас би сакал да го земете Силва двојна услуга ќе ни направите на нас.