Ако де, да си троламе ниеЛуѓе полусезона е бе, Во една недела изгубиме 5 бода со Леванте и Расинг. Не зезајте. Има за играње уште бајаги.
Лелелелеле, лелее луѓее што напраивме леле...........
Е овај шо го цитирам стави ( мислам ) 2,000 денари на Барселона кога изигравме нерешено незнам кое ел класико беше... Гад. Марко, 2 бона беа ?Нема да ми биди слатка титулата ако барем не се пробаме да ги тепаме на Ноу Камп во ист стил... Кака - Озил .... плус додатно Ди Мариа.. Озил и Кака како постабилни со носење на топка.. и брзината на Ди Мариа би требало да успее. Само никако да свати онај глупчоно на клупа дека играчите на Реал не се за да се бранат 90мин!
Ако играат и Кака и Озил и Ди Мариа, треба Роналдо на клупа да седи.Нема да ми биди слатка титулата ако барем не се пробаме да ги тепаме на Ноу Камп во ист стил... Кака - Озил .... плус додатно Ди Мариа.. Озил и Кака како постабилни со носење на топка.. и брзината на Ди Мариа би требало да успее. Само никако да свати онај глупчоно на клупа дека играчите на Реал не се за да се бранат 90мин!
Пишав ја на темава пред вториот натпревар, пишете ја Х и земете си ги парите.Е овај шо го цитирам стави ( мислам ) 2,000 денари на Барселона кога изигравме нерешено незнам кое ел класико беше... Гад. Марко, 2 бона беа ?
Еве сум бе.X и земете си ги парите
има место и за него...Ако играат и Кака и Озил и Ди Мариа, треба Роналдо на клупа да седи.
Ондак без класичен напаѓач би играле. Освен ако не мислиш само со Чаби Алонсо како деструктивец.има место и за него...