Фан Клуб: Реал Мадрид

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Го лапна циганката штрафцигерот! 7 :D

спортски поздрав

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Не сакам да ви ја расипам радоста или да кобам. И јас сум радосен!!!! Но полека, смирено, има уште многу до крај ... не дај Боже, да не има разочарувања и депресии :P

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Луѓе полусезона е бе, Во една недела изгубиме 5 бода со Леванте и Расинг. Не зезајте. Има за играње уште бајаги.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Луѓе полусезона е бе, Во една недела изгубиме 5 бода со Леванте и Расинг. Не зезајте. Има за играње уште бајаги.
Ако де, да си троламе ние :D

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Нема да ми биди слатка титулата ако барем не се пробаме да ги тепаме на Ноу Камп во ист стил... Кака - Озил .... плус додатно Ди Мариа.. Озил и Кака како постабилни со носење на топка.. и брзината на Ди Мариа би требало да успее. Само никако да свати онај глупчоно на клупа дека играчите на Реал не се за да се бранат 90мин!

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Нема да ми биди слатка титулата ако барем не се пробаме да ги тепаме на Ноу Камп во ист стил... Кака - Озил .... плус додатно Ди Мариа.. Озил и Кака како постабилни со носење на топка.. и брзината на Ди Мариа би требало да успее. Само никако да свати онај глупчоно на клупа дека играчите на Реал не се за да се бранат 90мин!
Е овај шо го цитирам стави ( мислам ) 2,000 денари на Барселона кога изигравме нерешено незнам кое ел класико беше... Гад. :D:LOL: Марко, 2 бона беа ? :D

A

apidrone

Гостин
Ако играат и Кака и Озил и Ди Мариа, треба Роналдо на клупа да седи.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Е овај шо го цитирам стави ( мислам ) 2,000 денари на Барселона кога изигравме нерешено незнам кое ел класико беше... Гад. :D:LOL: Марко, 2 бона беа ? :D
Пишав ја на темава пред вториот натпревар, пишете ја Х и земете си ги парите.
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 12:38 ---
X и земете си ги парите
Еве сум бе.

Kajgana Shop

На врв Bottom