Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Коментаторот и неговиот офсајд :tapp:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
И јас мислам така, и двајцата беа позади одбраната.
ПС не е Озил, Алтинтоп е.
ПС ПС :pos: Сепак Озил.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Нема офсајд, Алтинтоп е пред играчите на Сарагоса.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.725
Не е до составов на одбраната и тоа кој игра... цела сезона катастрофа сме таму, без разлика која е четворката.

Тоа со Рамос и Пепе функционираше против послаби екипи, но против некои со појак напад одма кркавме по 2 гола. Многу, многу голем пад у играта на одбраната има сезонава. Ако игра Карваљо и понатака, сакам да ја видам таа четворка која играше лани: Рамос, Пепе, Карваљо и Марсело.

Знам ќе речете сеа Рамос е најдобар у средина, океј, најдобар е, но не е битно како е тој индивидуално најдобар туку како е најдобра одбраната како целина. А лани така добро функционираше.

Сега и нападов како да попримил од флегматичноста на одбранава, слабо, млитаво... неорганизирани акции... се на сила се гура. Алонсо игра мнооогу лошо, а играта се заснова на него. Мора да олади главата малку генералот и да почне по старо.

Тимот моментално е у криза, факт. Криза која мора да ја има у дел од сезоната, и до душа ова е еден дел од сезоната каде што е прифатливо да си у криза. Нас ни е чудно, оти игравме у купот со Барса. Но поарно сега криза него у март кога се игра ЛШ....

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Неќам да правам заговори али потегот Чаби - Мурињо ми беше малце чуден
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 23:17 ---

Глејте го првиов, ретардиран е, навијач на Реал

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.158
Поени од реакции
2.756
Гол од офсајд позиција доволен за мене да ме заебе 0-3 гола :facepalm:

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
многу ладно бе - 7 е моментално а се најавуваат уште пониски температури хахах :D

Kajgana Shop

На врв Bottom