A
Си бил еден дечко Лука Модрич и помодревме чекајќи го.Си бил еден дечко Лука Модрич.. и натаму знаете...![]()
Khedira bese glavniot krivec sto Barsa ne uspea na posledniot natprevar da ja igra svojata igra, i eden od klucnite igraci na toj natprevar.. Nema teorija Mourinho da zapocne bez nego.-----------------Касиљас---------------
Лас------Рамос-----Арбелоа-----Марсело
-----------------Чаби-------------------
----------Озил------Кака--------------
Ди Мариа-----------------Роналдо
---------------Бензема---------------
Мислам дека че излези со сите звезди во тимо(посебно во средниот ред)
Само Кака че игра подефанзвино.
За сите комарџии шо играат спортска..
Барселона - Реал Мадрид - Х-2 @ 7.00коеф.
ПоззХМ.
Биче веселоU zadnja 4 El Clasica kada je Real igrao bez Pepe-a Real je upisao 3 poraza i remi uz 13 primljenih golova !!
јебачемо традиције овај пут..U zadnja 4 El Clasica kada je Real igrao bez Pepe-a Real je upisao 3 poraza i remi uz 13 primljenih golova !!
Само ти не ми се нервирајНеколку пишаа дека сакаат Варан да го видат против Барса.Па сакам да прашам ШТО ВИ Е НА ВАС БЕ?!
Ако го гледавте французот против Бенфика ќе забележавте дека примивме 5 гола а тој беше стартер,каков Варан каков Фобер има уште многу леб да јаде Варане за да игра на ЕлКласико како стартер,иако чудно и глупо звучи ама помеѓу Варане и Албиол,Албиол е "разумно" решение.
Сега е тргнато пишува само Null Null. Инаку се шпекулира дека парите дадени за Адебајор се на Реал, и дека утре ќе се официјализира трансферот. Секако ништо не им верувам, од сега единствена страна за трансфери ќе ми биде онаа на сајтот на Реал.![]()
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330111704986/jugador/Jugador/Modric.htm
сеа малце не ми е веродостојно ова зошто во 11 е објавено али еве...