Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Пепе му рекол hijo de puta на крај изгледа, ако е точно и нему не му бега санкција...

Конечно ќе го видиме Албиол у тимот... :icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
прес конференција на Mou/Karanka и изјави од играчи во ZonaMixta НЕМА
одлука на клубот

A

apidrone

Гостин
Пепе му рекол hijo de puta на крај изгледа, ако е точно и нему не му бега санкција...

Конечно ќе го видиме Албиол у тимот... :icon_lol:
Варан :)
Иначе има некој видео со све што се случуваше околу наводниот жолт на Кани (читај првиот на Рубен)?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

Сепак за Кани бил жолтиот од официјалната страна на Реал.
Добро луѓе што ви е, сериозно ? Што ако пишувало на официјалната страна на Реал, и мора 100% да е точно ?

Абре имате видео на кое фино лепо се гледа судијата на каде е свртен и на кој му го покажува картонот, кажете ми една причина поради која тој е свртен накај Рубен а картонот е за Кани ..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Одлука на клубот: Играчите и тренерите нема да се појават на прес конференција.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Eve vi sega uste nesto ...

"Puuu ovie Villareal samo so Real igraat kako zadnja da im e , so Barcelona namerno im pustaat 0-5, a so Real 286% igraat, da dade Gospod da ispadnat"

Ne vi pravi ova nekakva analogija? :sneaky:

I da ...

"Nekoj nesaka Real da se shampioni ovaa godina"

Trolaaajjjjjj

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Последната утакмица сезонава е против Мајорка,коенциденција е тоа што 31 титула во ЛаЛига ја земавме во инфракт утакмица исто против Мајорка на Бернабеу
Така да гледајте го видеово и оладете малку затоа што +6 не малку па и со Кастиља да играме против Сосиедад

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Добро луѓе што ви е, сериозно ? Што ако пишувало на официјалната страна на Реал, и мора 100% да е точно ?

Абре имате видео на кое фино лепо се гледа судијата на каде е свртен и на кој му го покажува картонот, кажете ми една причина поради која тој е свртен накај Рубен а картонот е за Кани ..
Е добро де што ако има видео.. не може да биде грешка на реализаторот на преносот??
можеме до утре да се расправаме,судијата ќе си го покаже тефтерчето во федерација и таму ќе се види за кого е жолтиот картон.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Е добро де што ако има видео.. не може да биде грешка на реализаторот на преносот??
За каква грешка зборуваш жити се ? За кој кур судијата е свртен накај играч на кој нема да му дава жолт картон ?

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
можеме до утре да се расправаме,судијата ќе си го покаже тефтерчето во федерација и таму ќе се види за кого е жолтиот картон.
И од федерацијата зачудено ќе прашаат: Оти на Пепе не му додели црвен?

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
A sto ti vaka nepovikan , kako advokat na sudijata , a? :)
Kako "eve be , ne ste tolku jaki , bez pomos na sudijata ve tepaa
i nemase 2 zuti kartoni, taka da na kraj koga ke ve pomineme da ne ni pisuvate vo fanklubot, posto vekje vi objasniv na vasiot fanklub deka ferski gubevte od Villareal i slicni boranija timovi" , a?

Ako e taka , ok.
Mi objasni, fala.

A

apidrone

Гостин
А судијата фино лепо ќе си пише дека на Кани му дал жут, у тоа не сумњам... Ова ни се враќа зашо си игравме курташак против Малага... И тогаш судијата не не сакаше многу, али немаше глупости као вечерва.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
i nemase 2 zuti kartoni, taka da na kraj koga ke ve pomineme da ne ni pisuvate vo fanklubot, posto vekje vi objasniv na vasiot fanklub deka ferski gubevte od Villareal i slicni boranija timovi" , a?

Ako e taka , ok.
Mi objasni, fala.
Те молам покажи ми ја твојата покана,пошто јас вака неповикан упаднав :D

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943

Ako e taka , ok.
Mi objasni, fala.
Дај бе пиши кирилица !

Kajgana Shop

На врв Bottom