ВаранПепе му рекол hijo de puta на крај изгледа, ако е точно и нему не му бега санкција...
Конечно ќе го видиме Албиол у тимот...
Добро луѓе што ви е, сериозно ? Што ако пишувало на официјалната страна на Реал, и мора 100% да е точно ?
Сепак за Кани бил жолтиот од официјалната страна на Реал.
Да не имаш админ на фб странатапрес конференција на Mou/Karanka и изјави од играчи во ZonaMixta НЕМА
одлука на клубот
Е добро де што ако има видео.. не може да биде грешка на реализаторот на преносот??Добро луѓе што ви е, сериозно ? Што ако пишувало на официјалната страна на Реал, и мора 100% да е точно ?
Абре имате видео на кое фино лепо се гледа судијата на каде е свртен и на кој му го покажува картонот, кажете ми една причина поради која тој е свртен накај Рубен а картонот е за Кани ..
За каква грешка зборуваш жити се ? За кој кур судијата е свртен накај играч на кој нема да му дава жолт картон ?Е добро де што ако има видео.. не може да биде грешка на реализаторот на преносот??
И од федерацијата зачудено ќе прашаат: Оти на Пепе не му додели црвен?Е добро де што ако има видео.. не може да биде грешка на реализаторот на преносот??
можеме до утре да се расправаме,судијата ќе си го покаже тефтерчето во федерација и таму ќе се види за кого е жолтиот картон.
A sto ti vaka nepovikan , kako advokat na sudijata , a?Е добро де што ако има видео.. не може да биде грешка на реализаторот на преносот??
можеме до утре да се расправаме,судијата ќе си го покаже тефтерчето во федерација и таму ќе се види за кого е жолтиот картон.
Те молам покажи ми ја твојата покана,пошто јас вака неповикан упаднавA sto ti vaka nepovikan , kako advokat na sudijata , a?
Kako "eve be , ne ste tolku jaki , bez pomos na sudijata ve tepaa
i nemase 2 zuti kartoni, taka da na kraj koga ke ve pomineme da ne ni pisuvate vo fanklubot, posto vekje vi objasniv na vasiot fanklub deka ferski gubevte od Villareal i slicni boranija timovi" , a?
Ako e taka , ok.
Mi objasni, fala.
Дај бе пиши кирилица !A sto ti vaka nepovikan , kako advokat na sudijata , a?
Kako "eve be , ne ste tolku jaki , bez pomos na sudijata ve tepaa
i nemase 2 zuti kartoni, taka da na kraj koga ke ve pomineme da ne ni pisuvate vo fanklubot, posto vekje vi objasniv na vasiot fanklub deka ferski gubevte od Villareal i slicni boranija timovi" , a?
Ako e taka , ok.
Mi objasni, fala.