- Член од
- 26 август 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 2.258
Uste sum pod impresii od sudijata, koja faca covece, pa i ovie pisuvaat bil vo red .ај утре ќе збориме за што чини/не чини кај нас... вечерва е сулудо да се пишува нешто за тоа.
Uste sum pod impresii od sudijata, koja faca covece, pa i ovie pisuvaat bil vo red .ај утре ќе збориме за што чини/не чини кај нас... вечерва е сулудо да се пишува нешто за тоа.
Му има менструација дојдено па за што и да се фати се е црвено,Рамос и Озил црвени у тек на игра.
Пепе црвен у тунел.
Ласс суспендиран заради жолти.
можно е и на Роналдо да му дадат казна оти му рекол на судијата: robo, robo... кради си, кради си...
како и да е, оправдувањето на судијата за црвениот на Озил е банално... затоа што му аплаудирал иронично... за тоа се дава жолт али ајде...
на следниот натпревар без пола тим.
Сега следи вистинското...
Не плукам, само сум разочаран. Два пати со ред, од слободен, гол на неговата страна ...ај утре ќе збориме за што чини/не чини кај нас... вечерва е сулудо да се пишува нешто за тоа.
да да, за Касиљас нема збор, ја и тој на Казорла му го препишувам нему оти направи катастрофален жив ѕид со Ласс и Марсело... а треба и веќе од аватар да го сменам...Не плукам, само сум разочаран. Два пати со ред, од слободен, гол на неговата страна ...
не бе на Кака му требаше одмор, требаше Каљехон место Ласс или Кедира...Не чини Кедира у офанзива! Ќе прими топка и не знае што да и праи. Тој не е за тоа. Требаше со Кака да си почнеме место Лас, али ај сеа...
Па влезе Каљехон, али одма се повреди... Можат од федерација да му ја смалат казната на Озил од 3 на 1, али не верувам.не бе на Кака му требаше одмор, требаше Каљехон место Ласс или Кедира...
Али ви викам, утре...
Кој рече дека не му додели ?
--- надополнето: 22 март 2012 во 00:55 ---
Седи бе па ти кај ќе одиш ..
Денес не гледаше, доби црвен пред натпреваротNe smeam, El Bohemio me iskara
ili pa ponovata verzija sto pred malku ja vidov "Gospod gleda"
Ne go meshaj Gospod so vashite ciganski raboti.Господ гледа
гледа Кака де, сполај му, само што на клупата беше денеска, неможеше да помогне на теренот...Господ гледа
Кака доби црвен пред утакмицатагледа Кака де, сполај му, само што на клупата беше денеска, неможеше да помогне на теренот...