Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
А има нешто каде што пишува што Рамос му рекол на судијата одма после црвениот картон коа отиде демек да се поздрави. 100% нешто опасно му рече... иако смирено прифати, се виде дека не беше сеедно.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Chudni mi ste madrigjani... Posle natprevarot gi chitav (za mene) naj-fucking-luzerskite komentari sto nekogas gi kazal nekoj navivach. Kako be toa ste bile zadovolni, i ste pokazale koj e koj? :D Kao demek protiv ekipata na gospod igravte pa remi e super rezultat. Eh toj Higuain pa duri i se bunel (flash-ot pogore 2-3 mislenja) a promasi 2 shansi koi ni chovek so edna noga ne moze da gi promashi :)

Ich ne provociram iako taka se chini. Navivav za nas, kako i site natprevari sto gi imate protiv farsa.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Chudni mi ste madrigjani... Posle natprevarot gi chitav (za mene) naj-fucking-luzerskite komentari sto nekogas gi kazal nekoj navivach. Kako be toa ste bile zadovolni, i ste pokazale koj e koj? :D Kao demek protiv ekipata na gospod igravte pa remi e super rezultat. Eh toj Higuain pa duri i se bunel (flash-ot pogore 2-3 mislenja) a promasi 2 shansi koi ni chovek so edna noga ne moze da gi promashi :)

Ich ne provociram iako taka se chini. Navivav za nas, kako i site natprevari sto gi imate protiv farsa.
Абе чоек да го тепаш редовно со стап,и еден ден само со шамар да поминит,ќе се радвит.Tака и ние...ова Барселона на психа ни мавна.Во последниве 3 години сме гадно млитави со нив,и вакви повремени блесоци не тераат да мислиме дека ќе влијаат за излегвење од таја криза со нив.Знам,од очај е..ама само то преостанвит,да влезам и да играм..не можам :)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Абе чоек да го тепаш редовно со стап,и еден ден само со шамар да поминит,ќе се радвит.Tака и ние...ова Барселона на психа ни мавна.Во последниве 3 години сме гадно млитави со нив,и вакви повремени блесоци не тераат да мислиме дека ќе влијаат за излегвење од таја криза со нив.Знам,од очај е..ама само то преостанвит,да влезам и да играм..не можам :)
Не се бламирај

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.730

Јонзе, задоволни сме од „камбекот“ и мотивот што го покажаа по 2-0. Не од двобојот и од отпаѓањето, и од катастрофалната игра на првиот меч.

Проблемот е у главата и само у главата на играчите. Некои го надминаа тој проблем, но поголемиот дел сеуште пати од притисокот.

Ко Надал и Ѓокович е ова... :rolleyes:

A

apidrone

Гостин
Јонзе, задоволни сме од „камбекот“ и мотивот што го покажаа по 2-0. Не од двобојот и од отпаѓањето, и од катастрофалната игра на првиот меч.

Проблемот е у главата и само у главата на играчите. Некои го надминаа тој проблем, но поголемиот дел сеуште пати од притисокот.

Ко Надал и Ѓокович е ова... :rolleyes:
Заебанцијата: Federer has a Nadal problem, Nadal has a Djokovic problem, Murray has everyone problem :icon_mrgr:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Овие кокошкања со судијаваа не требаа.
Незнам што се буни Игуаин,да не требаше судијата да даде гол.И Пепе исто доста пати глумеше,доста прекршоци направи и незнам ни жут дали доби.
Судијата не ни е крив,сами сме си криви што не се пласиравме во полуфинале.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
:sneaky:
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 02:11 ---
Lani igrase Real so Totenhem, a od skrsenata noga na Pepe ni traga ni glas. Bla bla bla bla?
Искрено колку години си живти се
Ке се навратиме на муабетот наскоро... со Пепе....

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
:sneaky:
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 02:11 ---

Искрено колку години си живти се
Ке се навратиме на муабетот наскоро... со Пепе....
Znaci doagjas na fan klub Real i postiras video koe nema vrska, trolas kako nenormalen bez validni argumenti i me prasuvas kolku godini sum. Koj se ponasa kako dete tuka?

Kajgana Shop

На врв Bottom