Абе чоек да го тепаш редовно со стап,и еден ден само со шамар да поминит,ќе се радвит.Tака и ние...ова Барселона на психа ни мавна.Во последниве 3 години сме гадно млитави со нив,и вакви повремени блесоци не тераат да мислиме дека ќе влијаат за излегвење од таја криза со нив.Знам,од очај е..ама само то преостанвит,да влезам и да играм..не можамChudni mi ste madrigjani... Posle natprevarot gi chitav (za mene) naj-fucking-luzerskite komentari sto nekogas gi kazal nekoj navivach. Kako be toa ste bile zadovolni, i ste pokazale koj e koj? Kao demek protiv ekipata na gospod igravte pa remi e super rezultat. Eh toj Higuain pa duri i se bunel (flash-ot pogore 2-3 mislenja) a promasi 2 shansi koi ni chovek so edna noga ne moze da gi promashi
Ich ne provociram iako taka se chini. Navivav za nas, kako i site natprevari sto gi imate protiv farsa.
Не се бламирајАбе чоек да го тепаш редовно со стап,и еден ден само со шамар да поминит,ќе се радвит.Tака и ние...ова Барселона на психа ни мавна.Во последниве 3 години сме гадно млитави со нив,и вакви повремени блесоци не тераат да мислиме дека ќе влијаат за излегвење од таја криза со нив.Знам,од очај е..ама само то преостанвит,да влезам и да играм..не можам
Одговорими зш губиме 3 години со ред...и ќе признам дек се бламирам....Не се бламирај
Ок терај сиОдговорими зш губиме 3 години со ред...и ќе признам дек се бламирам....
Јонзе, задоволни сме од „камбекот“ и мотивот што го покажаа по 2-0. Не од двобојот и од отпаѓањето, и од катастрофалната игра на првиот меч.Chudni mi ste madrigjani... Posle natprevarot gi chitav (za mene) naj-fucking-luzerskite komentari sto nekogas gi kazal nekoj navivach. Kako be toa ste bile zadovolni, i ste pokazale koj e koj? Kao demek protiv ekipata na gospod igravte pa remi e super rezultat. Eh toj Higuain pa duri i se bunel (flash-ot pogore 2-3 mislenja) a promasi 2 shansi koi ni chovek so edna noga ne moze da gi promashi
Ich ne provociram iako taka se chini. Navivav za nas, kako i site natprevari sto gi imate protiv farsa.
Заебанцијата: Federer has a Nadal problem, Nadal has a Djokovic problem, Murray has everyone problemЈонзе, задоволни сме од „камбекот“ и мотивот што го покажаа по 2-0. Не од двобојот и од отпаѓањето, и од катастрофалната игра на првиот меч.
Проблемот е у главата и само у главата на играчите. Некои го надминаа тој проблем, но поголемиот дел сеуште пати од притисокот.
Ко Надал и Ѓокович е ова...
Овие кокошкања со судијаваа не требаа.
Искрено колку години си живти сеLani igrase Real so Totenhem, a od skrsenata noga na Pepe ni traga ni glas. Bla bla bla bla?
Znaci doagjas na fan klub Real i postiras video koe nema vrska, trolas kako nenormalen bez validni argumenti i me prasuvas kolku godini sum. Koj se ponasa kako dete tuka?
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 02:11 ---
Искрено колку години си живти се
Ке се навратиме на муабетот наскоро... со Пепе....
дете не го гнаси ѕидот...