Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се гледа дека го симпатишаш играчов и дека сакаш да успее во Реал. :)
Уште после првата утакмица што ја изигра лани. :)
Има голем потенцијал, ама за жал со минутите што ги добива тешко дека ќе се развие како што треба во Реал. А во моментов, у секој случај и у секој натпревар би го играл пред Иљара.

F

Fl. Perez

Гостин
Само Баерн и никој друг или хардкор или к.р у рацете...животот е суров :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нема више бирање, кој и да падне ќе биде подеднакво тешко. Нема ништо да ми смени дали Атлетико, дали Челзи, дали Баерн. Само знаем дека играчиве треба да престанат да играат пичкарски и да дадат 200% од себе.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.597
Тешки се гостувањата во Германија :(

Borussia Dortmund 2 - 0 Real Madrid
Schalke 04 1 - 6 Real Madrid
Borussia Dortmund 4 - 1 Real Madrid
Borussia Dortmund 2 - 1 Real Madrid
Bayern München 2 - 1 Real Madrid
Werder Bremen 3 - 2 Real Madrid
Bayer Leverkusen 3 - 0 Real Madrid
Bayern München 1 - 1 Real Madrid
Borussia Dortmund 1 - 1 Real Madrid
Bayer Leverkusen 1 - 2 Real Madrid
Bayer Leverkusen 2 - 3 Real Madrid

Mercury

ФК Победа
Член од
23 септември 2013
Мислења
1.042
Поени од реакции
485
E sega da e pameten nekoj od upravata i da im ja pusti snimkata so Leverkuzen finaleto da vida so e igranje so srce za klubot,da se svestat malce

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Искрено за во полуфиналето сум песимист имајќи во предвид начинот на кој пристапуваат на посериозните утакмици со големите клубови и тој недостиг на самодоверба и максимална концентрација на теренот. Имаме многу квалитетен тим кој што заслужено е во полуфиналето, но начинот на кој се пласиравме(поготово последната фаза со Дортмунд кој беше посериозен противник за раслика од Шалке и останатите претходно) и самите видовме дека фалеше стабилност во тимот. Неиграњето на Роналдо не го сметам како хендикеп воопшто бидејќи на ваква игра тој воопшто немаше ништо да промени. Испадите на Бензема, грешките во средниот ред пред се падот на формата на Алонсо и понекогаш нетимската и себична игра на крилата мислам дека имаат и те како големо влијаните во конечниот исход. Сепак нели останува да видиме, би сакал да излезе спротивното од ова што го пишав, сепак тоа е само мое мислење :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Годинана кога злато имавме по дресовите и 2-0 против Баерн во 15 минута на Бернабеу со Мурињо ако не тепавме,сеа па во блиска идинина па ич,најубаво да се остави Баерн во финале,пошто во финале се е можно:)
#оптимизам

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Најслаби сме од 4те тима во полуфинале... така да исто ми се фаќа со кој и да се паднеме. Преферирам Атлетико помал ќе е реметот на форумов :D

Mercury

ФК Победа
Член од
23 септември 2013
Мислења
1.042
Поени од реакции
485
Ама ко че земиме децима годинава сите песимистиве шо сте има еден колективен блоуџоб на Босот да му направите
Челзи сега за сега ми се бош екипа,да играше Ибра П од полуфинале немаше да видат
Атлетико се добри и покажаа дека играат со срце,е тоа ни треба нас сега
Минхен можеме да ги решиме во финале чак и полуфинале,не за друго туку Роналдо пред своја публика и на свој стадион че игра финале,то ти иди исто ко дома да играме (y)

F

Fl. Perez

Гостин
Финале ќе е поепик :cool:

Само веројатно финале Баерн - Реал ќе го гледам со боца кислород до мене... :pos:
Абе вие фановите на Баерн многу паметни мајката...секој пат се плашите од нас и на крај ќе поминете. Епа неможе така јас мислам доколку се паднат Баерн ќе ги плеснат на Реал со минимум 4 гола разлика. Ако де и тоа е за мажи :cool:

Иначе во 1/2 финале ако заигра Касемиро барем 20 минути очекувам гол од 40 метри со ножички се надевам и Тетексфан се сложува со мене. Немора да идеме понатаму доволно е само тоа :icon_lol:

Еве и слика негова на аватaр со подршка до него...ВАМОС КАСЕМИРО <3

Последно уредено од модератор:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.597
Абе вие фановите на Баерн многу паметни мајката...секој пат се плашите од нас и на крај ќе поминете. Епа неможе така јас мислам доколку се паднат Баерн ќе ги плесне Реал со минимум 4 гола разлика. Ако де и тоа е за мажи :cool:

Иначе во 1/2 финале ако заигра Касемиро барем 20 минути очекувам гол од 40 метри со ножички се надевам и Тетексфан се сложува со мене :icon_lol:
И тоа со врзани очи...

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
озбилни ли сте дека го посакувате Баерн на 2 меча? абе со која одбрана ќе им играме? :D
Со кои црни бекови ќе им се спротиставиме на Робен и Рибери? немојте така..

Челси го сакам,ради навивачите што го потценуват Реал....

Kajgana Shop

На врв Bottom