F
Fl. Perez
Гостин
Дечки кулирајте бе, како така важно поминавме со многу среќа и грешки на Дортмунд. Сега сакам да нам Доџе Баерн да се играмо мало мушки
Па добро, чим не примија гол Дортмунд од нив со Мануел Фридрих, Дурм и Кирх тогаш штоМоже најглупа реченица напишана во цел подфорум Фудбал ever
Добро можда погрешно се изразив, мислев се послаби при организација на позиционен напад. Ако читаше горе ќе сфатеше.Па добро, чим не примија гол Дортмунд од нив со Мануел Фридрих, Дурм и Кирх тогаш што
најголем број од шансите ги ствараат преку контри и полуконтри, кога сеуште не е формирана одбраната или грешам?Абе пола тим им немаше и послаби биле при организација на позиционен напад. Гледаш ли фудбал уопште последниве 4 години или само шпанско?
Нај јакиот коментар е "Busquets never stomped on Pepe; you can see in all the images that there’s nothing to it"http://www.goal.com/en/news/12/spain/2014/04/09/4740791/casillas-xavi-shouldnt-badmouth-me?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Конечно им пукна врската со Чави!
Почна да покажува муда кон тие што треба, си ја враќа формата, остана уште да ја среди жена му.