Фан Клуб: Реал Мадрид

F

Fl. Perez

Гостин
Дечки кулирајте бе, како така важно поминавме со многу среќа и грешки на Дортмунд. Сега сакам да нам Доџе Баерн да се играмо мало мушки :свиркам:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Па добро, чим не примија гол Дортмунд од нив со Мануел Фридрих, Дурм и Кирх тогаш што :pos:
Добро можда погрешно се изразив, мислев се послаби при организација на позиционен напад. Ако читаше горе ќе сфатеше.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Абе пола тим им немаше и послаби биле при организација на позиционен напад. Гледаш ли фудбал уопште последниве 4 години или само шпанско?

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Абе пола тим им немаше и послаби биле при организација на позиционен напад. Гледаш ли фудбал уопште последниве 4 години или само шпанско?
најголем број од шансите ги ствараат преку контри и полуконтри, кога сеуште не е формирана одбраната или грешам?

Z

zmej gorjanin

Гостин
Најслабо издание на Реал за оваа година. Ниту еднаш не сум го нападнал Карло оваа година без оглед колку и да не сум се слагал со некои негови одлуки. Поразов иде на грбот на Карло дефинитивно. Па човек бе, разбирам дека си Италијанец, ама да искочиш со главна тактика држете ја топката што подолго, подавајте си меѓу себе во оние делови од теренот каде што ви е побезбедно т.е пред 16 - ник и глејте да не изгубите 3 - 0. Каков лузерски менталитет не ми се веруе. Па Карло и не си ги познава играчите, со кои играчи ќе држи он топка, со Пепе, со Рамос, со Иљара и со Коентрао. :facepalm: Ди Марија и Алонсо исто катастрофални вечерва. Значи Пепе, Рамос и Чаби дефинитивно не мислат два пати кога влагаат у дуел, особено Рамос, не знае да си ги прибере лактите ни у 16 - ник. Колку жолти напраија еден Господ знае. Треба ремонт у тимов, два централни бека, еден лев, еден средњак да ротира со Ди Марија пошто овој цела сезона те игра те не игра, можеби напаѓач, и она што е најважно нов тренер. Клоп е доктор на науки за Анчелоти, два пути го надигра без оглед на резултатот. Карло не може да најде лек за пресинг игра, толку грешки во подавања под притисок не праи ни третолигашки тим, едноставно недозволиво. Нека му се клања на Микитаријан што утна 2 зицера, ај тоа у второ аголот, ама тоа у прво кај што можеше да бира кај ќе шутне и мене не ми се веруе како го промаши, тоа само Бензема го може. Со кој нашол Роналдо да игра. :facepalm: Освен Модрич и Бејл на моменти другите беа големи дупки, да не речам црни дупки. раво Дортмунд, заслуживте да поминете, секоја чест за играта.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
вечер минат Ман.УТД и Атлетико...со Фиорентина полуфинале..у финалето ги ебеме Емполи и LADECEMA!!!!!!! :D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
Абе нели гледате дека си го ладевме цела утакмица, лево десно и рокање долги топки, кај пеналот Ди Марија можеше одма да ги реши ама се лизна при шутот јбг, и двата гола на Дортмунд се при наши грешки и тоа без никаков притисок врз играчите што ги направија.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2014/04/09/4740791/casillas-xavi-shouldnt-badmouth-me?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Конечно им пукна врската со Чави! :icon_lol:

Почна да покажува муда кон тие што треба, си ја враќа формата, остана уште да ја среди жена му.
Нај јакиот коментар е "Busquets never stomped on Pepe; you can see in all the images that there’s nothing to it"
Одма се гледа со какви луѓе си имаш работа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тоа е разликата помеѓу нивните и нашите. Она копиле Чави што глуми светец и у ваков случај си ги брани своите, за разлика од Икер кој идеше и контра своите за да го зачува пријателството со “браќата“ Чави, Пујол и компанија.
Веројатно и он си ја научи лекцијата и сфати дека они не гледаат пријатели од репрезентација, туку пред све пријатели од клубот.

A

apidrone

Гостин
Како се уште можете да го кривите Карло не ми е јасно? Се ќе беше како што треба ако Ди Мариа не се лизнеше при изведувањето на пеналот. Или ако некој друг имаше муда да преземе одговорност. Наместо тоа, психички паднаа и им поклонија два гола на Борусија. До кога ќе ги браните преплатениве копилиња? Од Бејл очекував најмногу. Баш кога го нема Роналдо, од него очекувам да го замени. Ама или има уште многу фурни леб да јаде за да го стигне неговото ниво, или чекаме нешто што никогаш нема да се случи. Ди Мариа ај што го утна пеналот, ама ништо друго не направи. Подепресивен од Лана Дел Реј ебате. Не знам кој му курац на Иљараменди, а што се однесува до Пепе, мислам дека е време да му се заблагодариме за она што го направил за клубот. Си ги има и годините и киксовите. Мора таа ебана одбрана да се среди еднаш засекогаш.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Остана само уште еден немски тим, затоа дојдоа тука не ради друго.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.240
Еден од Барса или Баерн ако испадне вечерва ептен ќе ни иде во прилог.

Kajgana Shop

На врв Bottom