Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Роналдо бе брат,како можеше...
Иначе изнервиран сум ЕПТЕН плукав цело време по Роналдо и по играчиве во текот на натпреварот,but hey не им е лесно и нив губат 1233453 натпревар со ред од барса па сигурно се чуствуваат ужасно (се надевам).
Среќа тоа што ни фали...
Нема место за плачење,одиме понатаму и јас сеуште верувам во нашите херои.
Hala Madrid !
Играчите ако им било здосадено да губат ќе имале муда денес да тепаат за сите неправди минатите утакмици а не копилињава да не мочаат дома. Тие се најголемите кривци според мене ...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ако ова е вистина,ќе се фрлам од тераса...
Од фб страната дел од пресот на мур.

Немам време да коментирам што прави публиката. Не седам на клупа како обичен навивач или новинар. Навистина немам време за тоа.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Стварно е тоа што прочитав дека пееле "Jose Mourinhoo sal del banquillo!" ако некој слушнал од вас (=
Ја слушнав дека само пееја Жозе Мурињо на крај од утакмицата,а ова другот не го слушнавo_O

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Mourinho (RM 1-3 BCN - прес):
Во соблекувална сме мирни и тажни. Реков дека сме силни емоционално и дека ниту победа ниту пораз нема да не промени. Имаме исти бодови и натпревар помалку, ако победиме во Севиља ќе бидеме лидери.
Tito штом дошол до тука, добар е и се радувам поради тоа.
Дали Messi требаше да добие црвен? Јас бев на 40 метри и не сакам да коментирам. Можеи беше, но судијата тоа најд
обро може да го види. Не го видов на телевизија, не сакам да бидам неправеден. Има мои играчи кои во такви ситуации добиваа црвен.
Мислам дека поразот е последица на фудбалот. Игра е и среќата игра важна улога тука. Со 1-0 имаме две шанси, кои во нормални услови се гол, и кои фантастичен играч како Cristiano не ги промашува. Со 2-0 сценариото ќе беше друго. Вториот гол кој го примивме беше од чиста среќа, не беше поради грешка, ниту поради талент. Во следната минута имаме шанса за 2-2, топката речиси беше во гол. И потоа психолошки беа во предност за да победат на нивен начин и 1-3 е нормално во таква ситуација. Но исто така имавме шанса за 2-3, но топката на Kaká не влезе, затоа што немаше среќа а не поради некоја важна одбрана на голманот. Не викам дека не заслужија да победат, но среќата играше голема улога денес.
Игравме дома, сакавме да победиме, очекував Ozil да покаже многу дома, затоа и играше.
Јас сакав да дадам објаснување за поразот. Сигурно нема да го пратам заменикот после пораз.
Ќе видиме дали ќе бидеме подобри во другите натпреварувања и до крајот на сезоната. Ќе видиме дали е се само меѓу две екипи.
Не ми се допадна првиот гол. Не ми се допадна кога мој играч има поделена топка и пружа ногата. Сфаќам дека играчите имаат некаков страв. Тука се сеќавањата од минатите натпревари. На некој друг натпревар таквата ситуација е картон.
Ако ги броиме победи/порази, они имаат повеќе победи. Лесно е да се каже дека тој што победил повеќе пати е подобар. Затоа што се забораваат некои работи, времето поминува и се заборава црвениот картон на Рере, поништениот гол на Higuaín и на крај остануваат само бројките. Но ние освоивме финале и ако веќе треба да изберам натпревар на кој сакам да победам, би го избрал тој.
Според мене после еден случаен гол од противникот, екипата имаше шанса да изедначи, потоа со 1-3 повторно создаде шанса за гол. Според мене тоа значи дека екипата реагираше, неуспешно, но реагираше.
Немам време да коментирам што прави публиката. Не седам на клупа како обичен навивач или новинар. Навистина немам време за тоа.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не брат ја мислам најпаметно е Роналдо да го продадеме (пример у Сити) додека сеуште држи цена. Така сите среќни и задоволни ќе бидат.
Тоа продадеме ми звучи ко да и ја ќе има вмешано прсти у трансферот.Што се однесува до мене нека кршат глава.Јас сум фан на Реал и треба играчите да се подржуваат и кога се во топ форма па и кога имаат падови.Посебно кога имаат падови во кариерата.Ова не го ни гледам како пад во кариерата на Роналдо во случајов.Не верувам да падне во форма после ова.Сеа да се поминат 4-5 кола ќ
е видиш како сите ќе го сакаат Роналдо.Секад било така и така и ќе биде.Овде после секој пораз да не си му у кожа на играч.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ја слушнав дека само пееја Жозе Мурињо на крај од утакмицата,а ова другот не го слушнавo_O
И јас тоа го слушнав. Али како и да е,да пееле лошо за Мур мора да им фали нешто.

A

apidrone

Гостин
Тоа продадеме ми звучи ко да и ја ќе има вмешано прсти у трансферот.Што се однесува до мене нека кршат глава.Јас сум фан на Реал и треба играчите да се подржуваат и кога се во топ форма па и кога имаат падови.Посебно кога имаат падови во кариерата.Ова не го ни гледам како пад во кариерата на Роналдо во случајов.Не верувам да падне во форма после ова.Сеа да се поминат 4-5 кола ќ
е видиш како сите ќе го сакаат Роналдо.Секад било така и така и ќе биде.Овде после секој пораз да не си му у кожа на играч.
Тоа е. Кога игра добро, кога дава голови, сите му се клањаат, а утне нешто, одма пцуење мајки ирини шајки... Ми се оди у голема нужда од такви пизди.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Iker "We all have to be at 120% not just Cristiano. We have to look at the team not at a single player. We are all up for criticism"

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа што го пееле значи да искочи од клупата, да стане, мислам дека навивачите на Барселона го пееја тоа пред година дена кога ве победија 5 -0. Тешко дека пееле да си оди од Реал Мадрид, можеби во друга конотација е тоа...

А и реално гледано кој ако го шутнат Мурињо? Сигурно не Дефитез. Така да...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Не брат ја мислам најпаметно е Роналдо да го продадеме (пример у Сити) додека сеуште држи цена. Така сите среќни и задоволни ќе бидат.
Не беше за Јунајтед ти? :icon_lol:

Иначе, ако го продавате, добро би било пак назад у црвениот дел на Манчестер :D

Kajgana Shop

На врв Bottom