Васил МКД
Jesus
- Член од
- 20 ноември 2009
- Мислења
- 8.150
- Поени од реакции
- 8.891
Ако ова е вистина,ќе се фрлам од тераса...Стварно е тоа што прочитав дека пееле "Jose Mourinhoo sal del banquillo!" ако некој слушнал од вас (=
Ако ова е вистина,ќе се фрлам од тераса...Стварно е тоа што прочитав дека пееле "Jose Mourinhoo sal del banquillo!" ако некој слушнал од вас (=
Играчите ако им било здосадено да губат ќе имале муда денес да тепаат за сите неправди минатите утакмици а не копилињава да не мочаат дома. Тие се најголемите кривци според мене ...Роналдо бе брат,како можеше...
Иначе изнервиран сум ЕПТЕН плукав цело време по Роналдо и по играчиве во текот на натпреварот,but hey не им е лесно и нив губат 1233453 натпревар со ред од барса па сигурно се чуствуваат ужасно (се надевам).
Среќа тоа што ни фали...
Нема место за плачење,одиме понатаму и јас сеуште верувам во нашите херои.
Hala Madrid !
Од фб страната дел од пресот на мур.Ако ова е вистина,ќе се фрлам од тераса...
Ја слушнав дека само пееја Жозе Мурињо на крај од утакмицата,а ова другот не го слушнавСтварно е тоа што прочитав дека пееле "Jose Mourinhoo sal del banquillo!" ако некој слушнал од вас (=
Да си оди.Шо значи тоа?
Баш затоа питувам, не ми се верува дека би направиле такво нешто (=Ја слушнав дека само пееја Жозе Мурињо на крај од утакмицата,а ова другот не го слушнав
Тоа продадеме ми звучи ко да и ја ќе има вмешано прсти у трансферот.Што се однесува до мене нека кршат глава.Јас сум фан на Реал и треба играчите да се подржуваат и кога се во топ форма па и кога имаат падови.Посебно кога имаат падови во кариерата.Ова не го ни гледам како пад во кариерата на Роналдо во случајов.Не верувам да падне во форма после ова.Сеа да се поминат 4-5 кола ќНе брат ја мислам најпаметно е Роналдо да го продадеме (пример у Сити) додека сеуште држи цена. Така сите среќни и задоволни ќе бидат.
И јас тоа го слушнав. Али како и да е,да пееле лошо за Мур мора да им фали нешто.Ја слушнав дека само пееја Жозе Мурињо на крај од утакмицата,а ова другот не го слушнав
Тоа е. Кога игра добро, кога дава голови, сите му се клањаат, а утне нешто, одма пцуење мајки ирини шајки... Ми се оди у голема нужда од такви пизди.Тоа продадеме ми звучи ко да и ја ќе има вмешано прсти у трансферот.Што се однесува до мене нека кршат глава.Јас сум фан на Реал и треба играчите да се подржуваат и кога се во топ форма па и кога имаат падови.Посебно кога имаат падови во кариерата.Ова не го ни гледам како пад во кариерата на Роналдо во случајов.Не верувам да падне во форма после ова.Сеа да се поминат 4-5 кола ќ
е видиш како сите ќе го сакаат Роналдо.Секад било така и така и ќе биде.Овде после секој пораз да не си му у кожа на играч.
Не беше за Јунајтед ти?Не брат ја мислам најпаметно е Роналдо да го продадеме (пример у Сити) додека сеуште држи цена. Така сите среќни и задоволни ќе бидат.