Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Какво играчиште пуштивте така лесно...боље грдиот Модрич да го пуштевте,отколку Озил.
:tapp:

Преку таквото од вакви коментари сега. Озил не е пуштен, ПРОДАДЕН е за 50 МИЛИОНИ ЕВРА. Ало?

До вчера, додека беше играч на Реал сите викаа „Еј овој Озил е преценет“, сеа штом го напушти Реал обратно...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Пред да го пцуете и навредувате Озил, сите шпекулации и информации водат до заклучокот дека Месут не сакал да си замине, туку бил избркан од клубот.
Перез нека не изиграва голем мангуп и да ги заќутува фановите, да имаа мозок жив ќе го запалеа досега.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.556
Поени од реакции
14.563
Снајдер,Робен сега Озил. Но затоа немаше да ги имате Роналдо,Кака и Бејл.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.583
Поени од реакции
11.619
:tapp:

Преку таквото од вакви коментари сега. Озил не е пуштен, ПРОДАДЕН е за 50 МИЛИОНИ ЕВРА. Ало?

До вчера, додека беше играч на Реал сите викаа „Еј овој Озил е преценет“, сеа штом го напушти Реал обратно...

никогаш за Озил не сум пишал такво нешто.Го посакував во Интер уште од кога играше за Вердер,ако си ме помешал со друг,твој проблем :D
Таков играч што дели асистенции со очи не се пушта така лесно,макар и сумата да е 50 милиона.
Ама добро,Перез си знае најдобро.Ќе го барате назад

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нека се гонат сите до еден, пропала сезона ние е загарантирана. Најмногу успех им посакувам на тие што не напуштија, сепак ние одиме даље, навикнати сме години веќе да си играат курот а ние само да се надеваме....

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Мораше ли да ни го упропастиш почетоков на сезонава бе Озиле?
Од нигде никаде цело лето одеднаш отиде.Реално не сите но вистинските навивачи го ценеа генијалец каков што беше Озил.И ај да го разберев да отиде во некој тим кај што ќе освои некоја титула ама АРСЕНАЛ БЕ?!АРСЕНАЛ?!
3 години со прекрасен фудбал од асистенции,потези до голови.Само се надевам дека ова не е одлука на оној што ги заќутуваше денес на Бернабеу навивачите,инаку многу ќе ме разочара и ќе докаже дека само бизнис и ништо повеќе не е во прашање...

Чао Озиле и нас и себе се заеба:place::place::place:

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Ко ќе размислам,ако продолжеше со онакви реакции после негова замена,незадоволства,па и плачење по новини,ќе беше лошо за тимот,така да,потенцијалната дисхамрмонија е одбегната.Од друга страна,изгубифме таков играч,шо освен Иниеста,немат таков ко него.Луциден,брзо размислувачки,плус левак.Асистенцијата на Камп Ноу и првата сезона во Реал,секогаш ќе му ѓи памтам.Се надевам во Арсенал ќе си го доискажит потенцијалот шо го имат,а и дека немат да имат потреба да заиграт против нас,некогаш :)

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.346
Поени од реакции
13.495
После циркузот со Снајдер и Робен ова со Озил беше сосема очекувано...

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Мораше ли да ни го упропастиш почетоков на сезонава бе Озиле?
Од нигде никаде цело лето одеднаш отиде.Реално не сите но вистинските навивачи го ценеа генијалец каков што беше Озил.И ај да го разберев да отиде во некој тим кај што ќе освои некоја титула ама АРСЕНАЛ БЕ?!АРСЕНАЛ?!
3 години со прекрасен фудбал од асистенции,потези до голови.Само се надевам дека ова не е одлука на оној што ги заќутуваше денес на Бернабеу навивачите,инаку многу ќе ме разочара и ќе докаже дека само бизнис и ништо повеќе не е во прашање...

Чао Озиле и нас и себе се заеба:place::place::place:
Е за ова Виктор капа долу ! КОЛКУ Е САМО ТОЧНО ОВА !
ехх кретени бе !!!!!!!!

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
јака пара му извадидме :)
ќе праиме муабет за некој месец кога ќе видите дека не ни е "до толку" потребен, а и мерак ми се праи за Венгер зверка е чоекот
сега дур е време Гранеро да го вратиме и доста е

Kajgana Shop

На врв Bottom