Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Иначе рутински натпревар. Не сакам многу да се задржувам на овој натпревар, не ме интересира многу.
Натпреварот го одигравме прилично лошо, што сепак е реално ако се знае мотивот и играчите кои играа.
Жал ми е малку поради Ајакс сакав тие да одат, али тоа не е наш проблем.

п.с
Mourinho has equalled the 15 consecutive victories of Miguel Muñoz following Real Madrid's 3-0 win over Ajax. A remarkable achievement.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Стварно не бевте фер со ајакс :confused::P сепак Лион во 1/8 ве елиминираа 2 пати требаше да им пуштите поради тоа да им вратите ;)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Стварно не бевте фер со ајакс :confused::P сепак Лион во 1/8 ве елиминираа 2 пати требаше да им пуштите поради тоа да им вратите ;)
Сакаме пак да си ги тепаме. :pos:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Го изгледав само првото полувреме,не изигравме ништо посебно меѓутоа не ја прекинавме серијата победи. Ќе го пофалам Каљехон кој игра одлично и се надевам дека ќе продолжи така. 15 победи со ред,изгледаат одлично но би било уште поубаво ако ја продолжиме таа серија од победи. Е сега треба да се фокусираме целосно на Ел Класико,да влеземе во натпреварот мирно и да си ја играме нашата игра. Атмосферата е неверојанта во Мадрид,очекувам да ги бодрат нашите херои цел натпревар и да им го направат пекол Бернабе на играчине на барселона.
Иначе одлични асистенции на Кака,Бензема и Чаби Алонсо ( :cuc: )
Hala Madrid !

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Napoli, CSKA, Basel, Bayer Leverkusen, Marseille, Zenit, Milan...кој ќе биде противник на Real Madrid дознаваме на 16ти декември од ждрепката во Nyon...

кој сакате да ни се падне????

мислам дека сакаме,нејќеме Милан ни се паѓа..:D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Место сеа да си земев парете, ја слушам други :/ Тоа е ка сум глуп. 2.60 коефициниет за Реал никад више, освен против Барса. Ебате бељата.

Иначе браво за Каљехон. Најдобро се покажа до сега од сите што ги вратија од Кантерата. Нека продолжи вака и ќе биде новата икона на Мадрид.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Место сеа да си земев парете, ја слушам други :/ Тоа е ка сум глуп. 2.60 коефициниет за Реал никад више, освен против Барса. Ебате бељата.

Иначе браво за Каљехон. Најдобро се покажа до сега од сите што ги вратија од Кантерата. Нека продолжи вака и ќе биде новата икона на Мадрид.
Абе гледам билтено и се мислам која да е играм сингл на големка сумичка, и ни на крај памет не ми текна да погледам у реал пошо стандард 1.20 до сега :D ццц и како и обично манчестер :(
--- надополнето: Dec 7, 2011 10:23 PM ---
Али ако им е шо одпаднаа не ми е толку криво за парите :D

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95

И јас не пуштив ливче и сега:place: :tapp:.Ај в година:rolleyes:
--- надополнето: Dec 7, 2011 10:25 PM ---

И јас не пуштив ливче и сега:place: :tapp:.Ај в година:rolleyes:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе ја изиграв, ја имав Т2 2+, добар коефициент имаше и за тоа. 2.20 ми се чини беше.
Ама друго е како што мислев да ја изиграм Реал сингл, ама реков кога слушам други арно ми е.

Иначе ај ако може некој што гледал кратка анализа да даде, кој играч како изиграл и слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom