- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.615
- Поени од реакции
- 14.488
8 коефициент не се пропушташе.ТОООО, си ја фатив дупла победа...
8 коефициент не се пропушташе.ТОООО, си ја фатив дупла победа...
кај мене 11.00.8 коефициент не се пропушташе.
Сакаме пак да си ги тепаме.Стварно не бевте фер со ајакс сепак Лион во 1/8 ве елиминираа 2 пати требаше да им пуштите поради тоа да им вратите
Подруго е да не се прекинува серијата, 15Стварно не бевте фер со ајакс сепак Лион во 1/8 ве елиминираа 2 пати требаше да им пуштите поради тоа да им вратите
Абе немораше да изгубите нерешено ќе беше таман. Али тоа е...Подруго е да не се прекинува серијата, 15
Абе гледам билтено и се мислам која да е играм сингл на големка сумичка, и ни на крај памет не ми текна да погледам у реал пошо стандард 1.20 до сега ццц и како и обично манчестерМесто сеа да си земев парете, ја слушам други :/ Тоа е ка сум глуп. 2.60 коефициниет за Реал никад више, освен против Барса. Ебате бељата.
Иначе браво за Каљехон. Најдобро се покажа до сега од сите што ги вратија од Кантерата. Нека продолжи вака и ќе биде новата икона на Мадрид.
И јас не пуштив ливче и сега .Ај в годинаМесто сеа да си земев парете, ја слушам други :/ Тоа е ка сум глуп. 2.60 коефициниет за Реал никад више, освен против Барса. Ебате бељата.
Иначе браво за Каљехон. Најдобро се покажа до сега од сите што ги вратија од Кантерата. Нека продолжи вака и ќе биде новата икона на Мадрид.
И јас не пуштив ливче и сега .Ај в годинаМесто сеа да си земев парете, ја слушам други :/ Тоа е ка сум глуп. 2.60 коефициниет за Реал никад више, освен против Барса. Ебате бељата.