Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ај да пишам и тука само поради РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ...
Реал 2
Сити 1
1500 - 5860

Вака се игра на РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ;):love:

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Ај да пишам и тука само поради РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ...
Реал 2
Сити 1
1500 - 5860

Вака се игра на РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ;):love:
ка се фалаш веќе..фрли и по едно пиво..не се прави боки13...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Со Барса треба да имаме милост сега...јас би го пуштил Каљехон да им брцне еден гол и после да се брани Реал и со резерва да им го учукаме на циганите мадафакери:D ПИС БРО!!!

П.С. Не штедете пари оваа година, лупајте све на Реал ќе ви донесат многу радост, па и да искочат со мене:D Иначе Реал оваа година ги немам утнато ниту еднаш, ко за беља не уплаќав кога заебаа со Леванте и Сантандер, БИЧ!!!:love:
--- надополнето: Dec 8, 2011 1:00 AM ---
Real Madrid - Barcelona 1 2,40

• Ми се допаѓа
Reactions: Mos
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Зошто немаа спонзор на дресовите?
Во Холандија е забранета рекламација на кладилници.

Не ја гледав утакмицава.. и ме изненади Лион стварно од нас секако очекував ваков резултат, Ајакс ни нема даено гол незнам од кога.

Да се насочиме на Класико сеа ама немој мн да се крениме в облаци да не ни се одбија нас тоа !!

Хала МАДРИД!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Во Холандија е забранета рекламација на кладилници.

Не ја гледав утакмицава.. и ме изненади Лион стварно од нас секако очекував ваков резултат, Ајакс ни нема даено гол незнам од кога.

Да се насочиме на Класико сеа ама немој мн да се крениме в облаци да не ни се одбија нас тоа !!

Хала МАДРИД!
Нема никакви шанси, оваа година Реал игра прејако со Мурињо кој ги уигра перфектно :D Може само случајно да ја заврпи нерешено иако не ми се верува ама тепаме оваа, сигурен сум незнам за вас...Ди Мариа и Роналдо:Dа може и Бенз:D

Kajgana Shop

На врв Bottom