OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Ладно нека си ибе мајката..шо ги ебам..ќе ги сечам...
Ладно нека си ибе мајката..шо ги ебам..ќе ги сечам...
Ладно нека си ибе мајката..
И сеа да зеам автомат и да испотепам тоа племе...му се скрши бичкијата...и си отиде...
Jas 9 ja fativ8 коефициент не се пропушташе.
И сеа да зеам автомат и да испотепам тоа племе...
Иначе ја живеам там доле... кај капелатаебаа ми мајката...соблечеа ме гол...
Ајде бе доста...имајте малку гревJas 9 ja fativ
ка се фалаш веќе..фрли и по едно пиво..не се прави боки13...Ај да пишам и тука само поради РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ...
Реал 2
Сити 1
1500 - 5860
Вака се игра на РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ
Хахаха, чекај сега ако имам ГЗ да лупнам на Реал со Барса 1 5000 е тогаш ќе се слави 3 дена само на пиењека се фалаш веќе..фрли и по едно пиво..не се прави боки13...
Хахаха, чекај сега ако имам ГЗ да лупнам на Реал со Барса 1 5000 е тогаш ќе се слави 3 дена само на пиење
Во Холандија е забранета рекламација на кладилници.Зошто немаа спонзор на дресовите?
Нема никакви шанси, оваа година Реал игра прејако со Мурињо кој ги уигра перфектно Може само случајно да ја заврпи нерешено иако не ми се верува ама тепаме оваа, сигурен сум незнам за вас...Ди Мариа и Роналдоа може и БензВо Холандија е забранета рекламација на кладилници.
Не ја гледав утакмицава.. и ме изненади Лион стварно од нас секако очекував ваков резултат, Ајакс ни нема даено гол незнам од кога.
Да се насочиме на Класико сеа ама немој мн да се крениме в облаци да не ни се одбија нас тоа !!
Хала МАДРИД!