- Член од
- 7 март 2010
- Мислења
- 201
- Поени од реакции
- 8
ajde de4ki utre mora da pobedime.barca kiksna
Неможеш така да споредуваш, шо не не тепаа Еспањол нас? 2 пати по 3 комада изедоа. Барса секогаш има проблеми со Еспањол, градско дерби е, стадионот фул се пуни само кога Барса гостува, и Реал понекад. Атмосверата е пеколна, мотивот на играчите е поголем од се, храброст и малку среќа и можат да го постигнат тоа што го сакаат.Досега бев најголем подржувач на Пелегрини, од вечерва ПЕЛЕГРИНИ FUCK OFF
Еден Почетино анонимус, без солидни играчи, да ја УТЕПА Барселона, а наш Пелегрини со ОВАА ЕКИПА да не може да постави тактика СРАМОТА
Колку само глупа споредба. :/Досега бев најголем подржувач на Пелегрини, од вечерва ПЕЛЕГРИНИ FUCK OFF
Еден Почетино анонимус, без солидни играчи, да ја УТЕПА Барселона, а наш Пелегрини со ОВАА ЕКИПА да не може да постави тактика СРАМОТА
Тоа значи дека Бензема останува.Роналдо: Руни нема да сака да ми се придружи во Реал
[URL="http://[/IMG][/URL]
Кристијано Роналдо вели дека Вејн Руни е среќен во Манчестер Јунајтед па затоа не очекува да му се придружи во Реал Мадрид Се шпекулира дека напаѓачот на Манчестер Јунајтед е топ цел на Реал Мадрид за летниот трансфер период. The Sun во петокот објави дека Кралевите се подготвени на Манчестер Јунајтед да му понудат рекордни 90 милиони за услугите на Вејн Руни а самиот играч да добие петгодишен договор вреден 60 милиони фунти.
Весникот вчера објави дека Флорентино Перез веќе му дал задача и на Кристијано Роналдо да го убеди својот поранешен играч од Олд Трафорд да му се приклучи на Бернабе.
Но 80 милиони фунти вредното засилување на Реал Мадрид вели дека не очекува Руни да му се приклучи во Мадрид.
“Сеуште сум пријател со Вејн Руни, Рио Фердинанд и Немања Видиќ.” – рече Роналдо за News of the World.
“Мислам дека Руни е среќен во Манчестер Јунајтед па доколку Реал Мадрид се обиде да го ангажира, мислам дека тој нема да сака да ми се придружи.”
голем лајк за ова
Нареден натпревар...Кога ќе се врати Кака ?
голем дислајк за ова :smir:Тоа значи дека Бензема останува.