Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Утре сакам да видам вакво нешто на теренот:
Касиљас
Рамос----------Албиол----------Гарај--------Арбелоа
Алонсо
ВдВ----------Гути-----------Марсело
Роналдо--------Игуаин.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Утре има организирано гледање со навивачи на Реал.Кој сака да дојде нека ми пише пп па ќе му објаснам се..:)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Многу ми е мило за Фарса,утре Реал само тепа и све ќе биде на место :).

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Досега бев најголем подржувач на Пелегрини, од вечерва ПЕЛЕГРИНИ FUCK OFF
Еден Почетино анонимус, без солидни играчи, да ја УТЕПА Барселона, а наш Пелегрини со ОВАА ЕКИПА да не може да постави тактика СРАМОТА

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Еден Почетино анонимус, без солидни играчи, да ја УТЕПА Барселона, а наш Пелегрини со ОВАА ЕКИПА да не може да постави тактика СРАМОТА
Неможеш така да споредуваш, шо не не тепаа Еспањол нас? 2 пати по 3 комада изедоа. Барса секогаш има проблеми со Еспањол, градско дерби е, стадионот фул се пуни само кога Барса гостува, и Реал понекад. Атмосверата е пеколна, мотивот на играчите е поголем од се, храброст и малку среќа и можат да го постигнат тоа што го сакаат.

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Titulata nasa e bi se nadeval na Mojot Fan klub Real Madrid :drk::helou:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
пред самиот крај Робен реализира хет-трик за конечни 7-0. :tv:
утре одиме на -1... се освен кец ништо друго не признавам :smir:

Роналдо: Руни нема да сака да ми се придружи во Реал

Кристијано Роналдо вели дека Вејн Руни е среќен во Манчестер Јунајтед па затоа не очекува да му се придружи во Реал Мадрид Се шпекулира дека напаѓачот на Манчестер Јунајтед е топ цел на Реал Мадрид за летниот трансфер период. The Sun во петокот објави дека Кралевите се подготвени на Манчестер Јунајтед да му понудат рекордни 90 милиони за услугите на Вејн Руни а самиот играч да добие петгодишен договор вреден 60 милиони фунти.
Весникот вчера објави дека Флорентино Перез веќе му дал задача и на Кристијано Роналдо да го убеди својот поранешен играч од Олд Трафорд да му се приклучи на Бернабе.
Но 80 милиони фунти вредното засилување на Реал Мадрид вели дека не очекува Руни да му се приклучи во Мадрид.
“Сеуште сум пријател со Вејн Руни, Рио Фердинанд и Немања Видиќ.” – рече Роналдо за News of the World.
“Мислам дека Руни е среќен во Манчестер Јунајтед па доколку Реал Мадрид се обиде да го ангажира, мислам дека тој нема да сака да ми се придружи.”

голем лајк за ова :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Колку само глупа споредба. :/

Виљареал нагости успеа да им земе бод на Барселона, а изгубија од Ксерез. Срамота за Гвардиола. :tv:

Ти објасни Шурикен, тие натпревари се посебно нешто, впрочем, сите помали тимови кога играат со Реал и Барса добиваат посебен мотив, и играат како препородени. Не е до Пелегрини тоа... :wink:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ќе биде интересен утрешниот натпревар против Валенсија. Реал ќе имаат мотив + за победа откако денес киксна Барселона но нема да се предаде лесно ни Валенсија, знаеме дека секогаш е незгоден тим :smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Роналдо: Руни нема да сака да ми се придружи во Реал
[URL="http://[/IMG][/URL]
Кристијано Роналдо вели дека Вејн Руни е среќен во Манчестер Јунајтед па затоа не очекува да му се придружи во Реал Мадрид Се шпекулира дека напаѓачот на Манчестер Јунајтед е топ цел на Реал Мадрид за летниот трансфер период. The Sun во петокот објави дека Кралевите се подготвени на Манчестер Јунајтед да му понудат рекордни 90 милиони за услугите на Вејн Руни а самиот играч да добие петгодишен договор вреден 60 милиони фунти.
Весникот вчера објави дека Флорентино Перез веќе му дал задача и на Кристијано Роналдо да го убеди својот поранешен играч од Олд Трафорд да му се приклучи на Бернабе.
Но 80 милиони фунти вредното засилување на Реал Мадрид вели дека не очекува Руни да му се приклучи во Мадрид.
“Сеуште сум пријател со Вејн Руни, Рио Фердинанд и Немања Видиќ.” – рече Роналдо за News of the World.
“Мислам дека Руни е среќен во Манчестер Јунајтед па доколку Реал Мадрид се обиде да го ангажира, мислам дека тој нема да сака да ми се придружи.”

голем лајк за ова :)
Тоа значи дека Бензема останува. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom