Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
ДА ви кажам право во таа информација ни најмалку не верувам.
АА и ова мора да се спомне цела Каталуња (Спорт и Ел Мундо) тагуваа по Иниеста (АУТ до крајот на сезоната). :twisted::toe:

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
abe ne se nervirajte, ne gi pobedivme ama so uste nekoe zasiluenje u napad i u odbrana i u sreden red dogodina ce gi rusime..

imaa sreca zaso
1.bea u forma
3.sudijata bese odkajniv (ne zaeba golot ne bese raka i red drugi raboti)
4.mesi e nizok i se probija, da bese ronaldo tolkav ce im se probijase niz noze
5.imaa sreca
6.nie nemavme sreca (vandervart koj promasi u nego sutna ama toa ti e)
7.nov trener iame novi igraci a tie istite im se 10godini pa normalno
8.do godina ce gi zgazime

samo nikako fabregas da se zeme :nenene: go mrzam toj igrac

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
abe ne se nervirajte, ne gi pobedivme ama so uste nekoe zasiluenje u napad i u odbrana i u sreden red dogodina ce gi rusime..

imaa sreca zaso
1.bea u forma
3.sudijata bese odkajniv (ne zaeba golot ne bese raka i red drugi raboti)
4.mesi e nizok i se probija, da bese ronaldo tolkav ce im se probijase niz noze
5.imaa sreca
6.nie nemavme sreca (vandervart koj promasi u nego sutna ama toa ti e)
7.nov trener iame novi igraci a tie istite im se 10godini pa normalno
8.do godina ce gi zgazime

samo nikako fabregas da se zeme :nenene: go mrzam toj igrac
fabregas tesko deka ke go zemete ,toj e dete na barca nesaka da mu svirat kako na figo,mesi ima sreka na prviot naprevar so arsenal ne mrdna ke vidime mesi za 2-3 godini dali ke bide tolku brz ili ke go sitnat
c.ronaldo e podobar od mesi sto pati i povisok i pobrz

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
fabregas tesko deka ke go zemete ,toj e dete na barca nesaka da mu svirat kako na figo,mesi ima sreka na prviot naprevar so arsenal ne mrdna ke vidime mesi za 2-3 godini dali ke bide tolku brz ili ke go sitnat
c.ronaldo e podobar od mesi sto pati i povisok i pobrz
u pravo si ne ni ni ni treba fabregas, a ronaldo e sto pati podobar, samo messi pederski ko voskice se probia

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Стварно штета брат за Карлос, иначе кај ке му беше крајот сеа на Меси... иначе за тоа дека Меси педерски се пробива ко вошкице си тотално у право, Роналдо е каде каде поширок и повисок од него, а нели тоа во фудбалот е најбитно. Кој е поширок и повисок фактички по дифолт е подобар, ама ова фановиве на Барса никако да сфатат !

(Фан) Клуб со ваква младина не треба да се грижи за својата иднина. :smir:

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Стварно штета брат за Карлос, иначе кај ке му беше крајот сеа на Меси... иначе за тоа дека Меси педерски се пробива ко вошкице си тотално у право, Роналдо е каде каде поширок и повисок од него, а нели тоа во фудбалот е најбитно. Кој е поширок и повисок фактички по дифолт е подобар, ама ова фановиве на Барса никако да сфатат !

nema da sfatat,se palat na mali niski fudbaleri toa ne e idninata na fubalot,mesi ke vidis na 30 godini ke bide debel i ke zavrsi kariera glej go maradona kakov stana debel toa i na mesi ke mu se sluci nema hranata kaj da odi ke mu se nabiva salo vo muskilite
c.ronaldo pak ke go jade mesi i na 30 godini

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910

u pravo si ronaldo kade kade e podobar ama aj..za inat ne priznvaat fanojte od barselona.. ja da sum na fifa pretsedatel mesto ovja francuzinov, fransoa lenoar ili kako se vikase bi zabranil niski igraci tolku ili bi gi stael u druga kategorija ko u boks sto se po kategorii..nema smisla ova :toe: od utre ce im tekne i guginja potalentirani da igraat fudbal

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
u pravo si ronaldo kade kade e podobar ama aj..za inat ne priznvaat fanojte od barselona.. ja da sum na fifa pretsedatel mesto ovja francuzinov, fransoa lenoar ili kako se vikase bi zabranil niski igraci tolku ili bi gi stael u druga kategorija ko u boks sto se po kategorii..nema smisla ova :toe: od utre ce im tekne i guginja potalentirani da igraat fudbal
kako moze visokite igraci na real od odbrana da mu zemat topka koga samo da ispruzat noga ke go udrat vo glava i sudijata odma crven ke izvadi

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ајде бе не туку кажувајте приказни.Роналдо бил повисок,поширок и бил подобар:tapp:Ние го мразиме Меси,ама си игра човекот и крај.Сите легенди му симнуваат капа.И не замарајте со тоа да беше Карлос,да беше Шукер,Мијатовиќ.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
nikoj ne gi spomna mancester,ama izgleda temava so odbranata na real ti e bolna rabota,pa menuvas tema na mancester
Напишано од ме ─╤╦︻ спука
c.ronaldo sega se vika -kako se zaebav sto dojdov tuka air nema da vidam jas od titula
:uvo::uvo:

Значи ако си викал зашо заминав, значи да останел, значи во манчестер, значи зеро титули. Значи.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Немав време овие 2 дена и не пишав ништо за натпреварот со Барселона

Видов дека пак драпате мадиња за Игуаин не бил за големи натпревари не бил како Нистелрој и Раул класа напаѓач едно друго...преку куров што требаше да ја земе топката да ги помине сите и да дае гол?...тоа може само на мечевите со помали екипи каде што има просечни дефанзивци а не играчи од калибарот на Пујол, Пепе, Рамос, Пике СВАТЕТЕ ВЕЌЕ... па на крај краева ни Меси(кој викаат дека моментално бил најдобар на свет) ниеднаш не ги помина Албил и Гарај
Не направи ништо индивидуално за да го постигне голот. Доби два-три добри паса и постигна гол
Според мене тоа беше и разликата меѓу двата тима тие имаа играч кој може да го даде завршниот пас додека таквиот нашиот играч беше на клупа

Игуаин е баш напаѓач од класата на Нистелрој(играч со огромно чувство за гол) треба да прими топка за да дае гол а на овој натпревар таква топка не доби ни една немаше кој да му даде едноставно

Друго на натпреваров баш приметив немаме идеа во напад 30 минути прво полувреме ја имавме топката во нозе ниедна шанса не напраивме(пишав погоре зашто) све беа безопасни шутеви од над 16 метри

За нов менаџер мислам дека нема потреба единствено што ни треба се 3 играчи
Лев бек(ја би Коларов)
Креативец (добар пасер)(Гуркуф,Фабрегас)
Крило(неам идеа за играч на оваа позиција... Рибери можда)

И дајте да потпишеме петиција за останување на Гути барем уште 1 година ни треба таков играч :)))

ПС си се најдоа extreme1 и ме ─╤╦︻ спука

B

Beck's

Гостин

:pos2: tacno,inaku vo pravo ste decki Messi na 30 god ke bide debel i nema ni da mrdne,tek togas ke sfatat lugeto koj e Ronaldo.Do togas ke treba da se nervirame so maliot.:tv:

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
:uvo::uvo:

Значи ако си викал зашо заминав, значи да останел, значи во манчестер, значи зеро титули. Значи.
nema tituli so onoj trener mora da se smeni da se donesi drug primer solari ili nekoj drud od brazil,dobar bese onoj luxemburg, on gi vodese dobro ,i da se vrati robino

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom