Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
:bravo:
Не просветли
А Игуаин? Шо да му прајме? Да го продадеме?
iguan i da ne go prodavate sam ke si zamine ,najslabo platen igrac na real a on gi spasuva sekoja utakmica,man city se zagreani za nego so tevez vo napad ke bidat jako duo
vi treba defanziva decko ,ja nemate

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Некое незадоволство на второлигашите, дрн дрн, и ако се сложеле сите фудбалски тимови во Шпанија, демек ќе се бојкотирало цело коло. Мислиш прва МФЛ е ова.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Дел тимовите од втората шпанска лига им немаат исплатено плати на играчите во вредонст од 4.1 милиони евра
И сеа здружението на фудбалери на Шпанија се согласило да го бојкотира ова коло доколку ФФШ не се постигне согласност со неисплатените фудбалери а денес прочитав дека до таква согласност не дошло ... така нешто:toe:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.168
Поени од реакции
25.322
Значи големи се шансите у среда и четврток да нема фудбал..?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Нема теоретски шанси да нема фудбал, можеби во наредните кола.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Што мислите за Бенитез ??? :toe::toe::toe:
А иначе велат дека Игуаин ќе го напушти Реал,најверојатно оти бил најмалку платен играч во Реал....???????

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
prodajte gi albiol i arbeloa moze i ke vi tgne,kaj e kaka,aha istiot film sto go imase sheva vo chelse"povreden" e da da uste edna zvezda upropastena od real
c.ronaldo sega se vika -kako se zaebav sto dojdov tuka air nema da vidam jas od titula
Во манчестер се убија од титули годинава :D

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Што мислите за Бенитез ??? :toe::toe::toe:
А иначе велат дека Игуаин ќе го напушти Реал,најверојатно оти бил најмалку платен играч во Реал....???????
Кој вели? Спортденес, Шпиц, и остали веродостојни извори? :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Кај пишува на марка дека Игуаин ќе си оди?
Погрешно ме свати....за Игуаин сакав да знаев дали се шпекулации или навистина ќе си оди....???? Не реков дека МАРКА го напиша тоа...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Најдобро би било Барса да киксне уште утревечер против Депортиво и тогаш ќе им дојде душава на нашиве.Ќе се понадеваат и ќе растурат се пред себе.Барса ќе има и натпревари со Интер па во Ла Лига ќе биде под голем притисок.Ова се само мои желби:wink:
Гледам навивачите одлучиле доколку си замине МП,го сакаат Бенитез.Тоа ваљда еади што е Шпанец,иако ние го сакавме Мурињо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom