Голијат&
...зависи...
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 271
- Поени од реакции
- 9
Како планираш да ја пушташ ?со кој состав ке игра вечер реал мадрид .
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Како планираш да ја пушташ ?со кој состав ке игра вечер реал мадрид .
Глеаш... 3 утакмици не го бива и чао чао. А овој мочково Бензема година ипол игра игра и сеуште го чуваме. Ви реков треба и самиот да е среќен поради тоа.98/99 само 3 натпревари одиграни и тоа како резерва ниту еден гол дадено и кој го Е*Е:back:
зависи од составот па од сето тоа зависат парите и типот .Како планираш да ја пушташ ?![]()
далеку е од топ 5 .Ви треба некој подобар а не некој пеналџија .Да беше најдобар дефанзивец на светов, па да бара 6м, а вака едвај е во ТОП 5 и сака 6м...да не ти се слоши бе Пепе???![]()
вие од бензема се жалете ами јас па што да речам за Амаури .Глеаш... 3 утакмици не го бива и чао чао. А овој мочково Бензема година ипол игра игра и сеуште го чуваме. Ви реков треба и самиот да е среќен поради тоа.![]()
Ама затоа пак после една година..не сум знаел за ова,никад да не дојде мајмун!
http://www.marca.com/marcador/futbol/2010_11/champions/1a_fase/jornada_6/grupo_g/rma_aux/Момци, како да ве играме во кладилница ?
Кој состав ке го вадите ??
Ќе биде весело бе.. Дудек и оној напред како се викаше... тој со шансите.Абе ајде на оваа утакмица ќе трошите лимит ц ц ц ц![]()
Секој месец ми остануваат 50гб непотрошени, мора некако да трошам, некад оставам од мене да влечат на уторент : )Пред да почни утакмицата постирајте некое добро стримче :smir: