MOURINHO:bravo:нема да биде двојка или нерешено или ќе тепаме,овој фејк роналдо што го викаат пак ќе игра прва(без него не бива) и пак бензема ќе даде гол тоа се 2 дадени,а дудек помалку од 3 не прима за понатаму незнам
--- надополнето ---
пронајди го наркоманот:
![]()
Мислиш 0-6 ќе биде???:pos2:Чиста двојка е утакмицава![]()
абе гризни тоа јазикот:ija:[/COLOR]
Мислиш 0-6 ќе биде???:pos2:
или пак да си не шлакаатја сум за лион,ауууу што сакам да ги наполниме
Не може, у иста група беа.Барселона сто посто со копенхаген ќе се падне
Не може од иста група, значи со Марсељ. : )))Барселона сто посто со копенхаген ќе се падне
Кој и да ни се падне мислам дека ке успееме да ги совладаме, незнам после поразот од Барселона не сум толку демотивиран, што ако сме изгубиле прв пораз ни е сезонава. Рома и Интер ке ги совладаме многу лесно барем според мене, зашто Мурињо искусен е против такви екипи, земете пример што им направивме на Милан. Значи од италијани не се плашам. Лион сезонава не се толку сјајни така да и нив не ги гледам како некоја голема закана, единсветно Арсенал али не би требало да сме толку баксузи баш Арсенал да ни се падне.Копенхаген, Интер, Лион, Рома*, Марсеј, Арсенал* можни противници во осминафинале. Од Рома и Арсенал го имаме јадено по еднаш во оваа фаза, од Лион два пати, така да нив не ги посакувам. Исто и Интер не ги посакувам, јес да со Бенитез се во никаква форма, ама пак, Интер си е Интер. Најубаво Копенхаген.
* - најверојатно.