Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Milito was one of the top scorers in the La Liga 2006–07 season.[4] He scored 23 goals, two less than the top goalscorer Ruud van Nistelrooy and three behind European Golden Boot winner Francesco Totti.

Можда ќе се врати во форма во Шпанија шо го знаеш. Иако тогаш бил 4 години помлад, ама се е можно. На крај краеви со Мурињо како тренер партали направи лани, никој неможеше да го запре.
Знам дека беше тогаш добар, а и во Интер и Џенова беше добар, али оваа сезона некако многу се губи. Како да нема волја да игра веќе затоа и нејќам да дојде ама би можел да служи за на клупа, па и во битни случаи да влезе да дае голче или си фати место, хехех, ќе игра пред овие двајца:)
Овие гол играчи ич не ми прават мерак, а се многу битни фактори во тимот:toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Дај бе размислете малку...обична шпекулација е ова за Милито. Тој ЛШ-баунд играч така што нема да има право да учествува во останатиот дел од натпреварите од Лш. Најверојатно е дека нема да се трошат пари на таков играч ако се планира да се помине повеќе од осмина финале. Најверојатни опции се Освалдо од Еспањол,Валдес од Херкулес...да се врати Родриго од Бенфика(на позајмица во Болтон). Џеко не верувам дека ќе го дадат за малку кеш.

A

apidrone

Гостин
Мене желба ми е Фернандо Торес да го земат за напаѓач... Ама изглеа само на желба ќе остане.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Miguel Pardeza, sports director of Real Madrid, has a mission: to sign Edin Dzeko

Му дале 32к вџеп и пратен е во Германија, ако успее да го донесе.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Игуаин 2 недели со посебна терапија, после тоа ќе се реши дали ќе иде на операција. Ако иде ќе отсуствува до февруари.

Сакам пак да ги одбијат за Џеко, па да се свртат кон Љоренте... :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
^2 недели со експериментална терапија, ако е успешна ќе се опоравува до февруари со истата. Ако не се покаже успешна истава терапија ќе оди на операција и ќе отсуствува до крајот на март
Иначе желбата на Игуаин е да проба вака да се излечи(со терапија) инаку веќе ќе му беше напраена операцијата како што препорачаа докторите

Очигледно е дека ни треба нов напаѓач, моја желба е Хесе(или како ида го викаат) од Кастиља го гледав на светсково или европсково што и да беше што го даваа на еуроспорт летово и стварно ми праи кеиф

--- надополнето ---

Ако го победиме оксер ќе имаме уште еден рекорд, единствена екипа со 5 победи и 1 нерешана во групната фаза од ЛШ

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Игуаин 2 недели со посебна терапија, после тоа ќе се реши дали ќе иде на операција. Ако иде ќе отсуствува до февруари.

Сакам пак да ги одбијат за Џеко, па да се свртат кон Љоренте... :)
Заеби, може и Џеко добар играч е, ми одговара да дојде:icon_lol:
Моу знае што му треба:)

--- надополнето ---

Мене желба ми е Фернандо Торес да го земат за напаѓач... Ама изглеа само на желба ќе остане.
Мене само ми се исполнуваат:)...првин Бенз, па Ди Мариа, сега ако дојде Џеко:tv:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^2 недели со експериментална терапија, ако е успешна ќе се опоравува до февруари со истата. Ако не се покаже успешна истава терапија ќе оди на операција и ќе отсуствува до крајот на март
Иначе желбата на Игуаин е да проба вака да се излечи(со терапија) инаку веќе ќе му беше напраена операцијата како што препорачаа докторите

Очигледно е дека ни треба нов напаѓач, моја желба е Хесе(или како ида го викаат) од Кастиља го гледав на светсково или европсково што и да беше што го даваа на еуроспорт летово и стварно ми праи кеиф

Погрешно сум разбрал... :)

Хесе мислам дека е офанзивно крило, а не шпиц. Единствена деветка од Кастиља моментално мислам дека е Мората. И моја желба е да видам еден од овие у првиот тим, али штом Мур не ги става значи сеуште не се спремни за тоа.

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Miguel Pardeza, sports director of Real Madrid, has a mission: to sign Edin Dzeko

случајно прочитав негде дека волфсбург барале за џеко 40 м евра...
па така да тешко...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
случајно прочитав негде дека волфсбург барале за џеко 40 м евра...
па така да тешко...
Затоа и напишав ако успее да не ја плати клаузулата од 40, а 32 е многу блиску. Ама ни пени повеќе рекол Перез

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Малку се 32.000 да не е пратен да си купи Пасат цц? :)

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Дали е вистина дека Џеко ќе се откажел од клаузулата што му гарантира 10% од цената на неговиот трансфер, само за да премини во Реал ?

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Дали е вистина дека Џеко ќе се откажел од клаузулата што му гарантира 10% од цената на неговиот трансфер, само за да премини во Реал ?
Изгледа дека да.. И јас сега го читав ова.

http://www.as.com/futbol/articulo/dzeko-rebajaria-precio-millones-madrid/20101206dasdaiftb_23/Tes

Типот се откажува од 4-те милиони евра кои би требало да ги земе за него од откупната клаузула, само за да се оствари транфсерот.

O

ob1

Гостин
Хмм.. чим е спремен да се жртвува толку за Реал може и ке го биде, а не ко Бензема му дадоа пари и сега лади си го. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom