Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Нема шанси да го шитнат на зима... па и немора, нека седи до лето. За резерва не е лош.

Подобра варијанта би била Каналес да оди на позајмица, а неговото место да го пополни нов напаѓач, али ако се купува да не биде тоа некој млад и без грам искуство туку барем малку докажан зашто таков ни треба. Млад и талентиран веќе имаме, ќе се врати за месец и кусур.

Формација со Роналдо како класичен напаѓач воопшто не ми се допаѓа, нему природна позиција му е крило, таму најдобро игра. Не е навикнат да седи у шеснаесетник, и да е таму формациски поставен нема да го прави тоа како некој кому природна позиција му е шпиц. :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Честито победа:smir:
Немав можност да ја гледам утакмицава, па така да не сум ни компетентна да кажувам кој што и како бил. Единствено ме радува тоа што бев прилично уверена дека сеуште не се опоравени после понеделничката ноќ, ама ме демантираа. Како за почеток и за промена ова е добар резултат, само не треба тука да застанат со помисла дека се е решено и дека повторно им е се под конец, туку треба уште потрезно да се продолжи, концентрација на високо ниво и главата горе.
HALA MADRID.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не бе според вас никогаш не го даваше максимумот.Вамос Реал изглеа беше тој со таквото тврдење.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Не зборувај во множина :) јас никогаш не го критикував,го поштовам отсекогаш.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Никогаш не ми се свиѓале театрите што ги праи ни тука ни кога играше за Јунајтед, али од секогаш сум го поштувал како играч секогаш го дава максимумот не е важно дали неговата екипа води или губи(и не, не сум јас тој што сереше после утакмицата со барселона)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
110% Роналдо дека дава.... па и не баш. Никогаш го немам видено во дефанзива да помогне, за напред помага и трча колку може. Но, знае да се направи и фолирант па коа ке изгуби топка да не се врати по неа и сл случаеви. 110 % за него е многу, реални да бидеме. :)

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Таква е целата тифо сцена во Шпанија за жал... ги имаат најдобрите светски екипи, а сепак немаат некоја импресивна навивачка култура. :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom