Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Се ближиме до 1000 страници
Кој ќе ја отвора новата тема?
bobi4e? Sergio_Rambos4? Shuriken? armin06? Urban_Mover(не е многу активен али прв навијач на реал на форумов е)?
Minatata tema ja otvori Manga, odlicen voved imase. Slobodno neka otvori pak ako ima zelba. Ako na nekoj mu zatreba pomos slobodno neka pobara, tuka sum. :) Se izvinuvam za latinicava....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.486
Нее, ја не.. Тој што ќе го отвара ако не му се прави се, нека го ископира ова моево и нека додаде само за оваа сезона, и доволно е.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Кој сака нека ја отвори, само да нема смешни замерки од типот „оти тој, јас не и заради тоа не идам во фан клубов“

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
хахахахахах еве го истото:)

--- надополнето ---

а за темата нека отвори кој има желба(мадридиста се разбира) и нека го копира она од манга или ако сака нека напише ново ама да биде добро

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Maлер да не не има фатено бе ???
Серхио Каналес го повредил левиот зглоб на вчерашниот тренинг и ќе отсуствува 3-4 недели!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Maлер да не не има фатено бе ???
Серхио Каналес го повредил левиот зглоб на вчерашниот тренинг и ќе отсуствува 3-4 недели!
според мене каналес требаше да остане барем уште една сезона во расинг,сеуште е дете а и се дигна малку откако е во реал

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Murinjo je bio u pravu i prvi veliki test je pokazao naše nedostatke''

^ако е ова вистина нема што, чим мурињо барал играч тогаш стварно треба некој

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ни фали еден лев бек замена за Марсело и еден напаѓач.
и доста е.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.486
Сите пари што сега ќе се трошат на играчи се по барање на Мурињо. Нема веќе фрлање милионски суми на играчи без одобрение од Мурињо. А штом Перез ова го изјавува сигурно Мурињо мисли дека му се потребни засилувања оваа зима..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom