Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Има една статија на defensacentral.com дека кога Мурињо ќе ја изгубел првата утакмица во една сезона наредната утакмица играл или нерешено или губел.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Овој(Родриго) сакам да го видам како втора опција во нападот, наместо да се купува друг напаѓач:smir:

CR7 ќе биде подготвен да игра со Валенсија.

Хиго ќе знае во рок од 5 дена, дали треба да се оперира.

--- надополнето ---

'Ди Стефано, историја на една легенда'

Излезена е книга за Ди Стефано и беше претставен во Претседателски Балкон на Сантијаго Бернабеу Стадион во чин присуствуваа голем број важни личности, презентирана од страна на Флорентино Перез, Ди Стефано, издавачката куќа Еверест и Директорот Ракел Лопез Варела, автори Енрике Ортего и Луис Мигел Гонзалес, заменик-градоначалникот на Мадрид (Мануел Кобо), Фернандо Гаго, Ангел Ди Мариа, Езекил Garay и Серџио Рамос.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Една убедлива победа против Валенсија,би го кренала мотивот барем за малку.И доколку се помине 1/8 финаче ЛШ ,јас сум дефинитивно сигурен дека ЛаЛига....а посебно ЛШ....ќе бидат итекако достижни.Бидејки мн пати тие ,аку можам да ѓи наречам психолошки пречки(притисоци од навивачи,новинари,претседаетл поради 7 годишниот пост)колку и да си ви јака форма,не дозволува да го покажеш најдоброто.:toe:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
REAL MADRID SQUAD LIST:
Goalkeepers: Casillas, Adan, Dudek.
Defenders: Arbeloa, Pepe, Albiol, Garay, Mateos, Marcelo.
Midfielders: Lass, Diarra, Khedira, Granero, Xabi Alonso, Ozil, Di Maria, Pedro Leon.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
е ова ти беше јако,после ова со барселона ја не сум толку сигурен во победата против валенсија

--- надополнето ---

кој е овој на сликава и што се деси со тебе ставаш аватар пујол во потпис ти стојат вицовите кој некој луѓе ми ги имаат кажано 100 пати деновиве?

--- надополнето ---

и без пелегрини:tv:
П.С.сардини

Изгубив на кладба со Ајсбој :) а иначе овој малиов е Кристијано.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Се ближиме до 1000 страници
Кој ќе ја отвора новата тема?
bobi4e? Sergio_Rambos4? Shuriken? armin06? Urban_Mover(не е многу активен али прв навијач на реал на форумов е)?

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Mourinho (03.12.10 - press): Баба ми умре пред многу години, но се сеќавам што ми викаше кога бев мал “Ако ти завидуваат треба да си среќен“ и тоа ми се случува. Се радувам што ме третираат така другите. Санкцијата од УЕФА е историја за мене и следејќи ги зборовите на баба ми среќен сум. Јас не смеам да излезам од техничкиот простор, други смеат. Јас не смеам да ја земам топката што некој друг ја сака, други смеат. Јас не можам да зборувам со четвртиот судија, други можат. Бисери.
Дали Higuaín ќе се оперира или не зависи од лекарскиот тим. Јас сакам да го имам играчот, ама не е можно. Така да ќе го направам истото што и за Kaká, нема да зборувам повеќе на таа тема. Бев со него во клиниката во Мадрид, за да дознам за ситуацијата од прва рака. Потоа он отиде надвор и таму не можев да одам. Единственото нешто што за мене важи е дека не можам да сметам на него.
Benzema може да игра, може и да не игра. Можам да го ставам Morata или некој друг напаѓач, но Karim не играше лошо на последните натпревари. Зависи од целта која ја има Real Madrid. Ако играме за да победуваме и губиме и да чекаме на крај што ќе се случи.... интересна филозофија. Ако целта е да освоиме титули веднаш, а не да формираме играчи, Morata е далеку од комплетен и формиран играч.
Од последниот натпревар разочаран сум од однесувањето на екипата, вклучувајќи ме и мене. Нема да посочам никого. Ги заменив Ozil и Marcelo затоа што мислев дека тоа е подобро за екипата и затоа што Marcelo имаше жолт картон а немам друг лев бек, требаше да го заштитам. Ќе играат и двајцата утре, немаат никаков крст.
За натпреварот зборував со играчите 3 или 4 минути во соблекувална и заврши приказната. Лесна беше анализата. Едната екипа играше добро, другата лошо и заслужи да изгуби. За мојата лична ситуација, само можам да кажам дека им дадов три или четири голови на Barcelona и знам дека они можат да го направат истото. Они ги имаат ушите од пехарот ЛШ на врат и јас ги имам овие 5-0 на истото место. Ако планираш да бидеш тренер 10 или 20 години, не смееш да мислиш дека се ќе биде во твоја корист. Немаш шанса да преживееш ако немаш отворен ум. Ако се повлеков после последната освоена титула во ЛШ, немаше да изгубам никогаш повеќе. Ако продолжам, знам дека ќе изгубам.
Ова е како бумеранг. Се надевам играчите ја надминаа ситуацијата. Утре има друг натпревар. Можеби ќе се очекува да покажеме карактер против тежок ривал и треба да им го дадеме тоа чувство на фановите, дека имаме карактер и знаеме да покажеме лице. Подобро е да играш против подобра екипа, како Valencia. Нормално би било да се вратиме на позитивното.
Имаме време да се подготвиме за се. Ако еден ден го нема Benzema и немаме друг напаѓач, ќе треба да играме на друг начин. Cristiano е подготвен за утре. Има карактер и физичка сила. Ако треба да игра со болка, ќе игра.
За нови играчи прашајте го Valdano. Јас тренирам со тие што ги имам.
Јас сум јас и за добро и за лошо и нема да се сменам. Морам да бидам верен на мојот идентитет. Поразите се забораваат на ист начин како и победите. Ако победиш 5-0 не можеш да мислиш дека тоа ќе ти помогне за следниот натпревар. Исто и со поразите. Понекогаш се одлучувачки и оставаат трага. На пример, вториот натпревар против Murcia беше да или да. Не беше глупост кога го кажав тоа. Но сега не сме елиминирани од la Liga, ни од ниедно друго натпреварување.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Овој(Родриго) сакам да го видам како втора опција во нападот, наместо да се купува друг напаѓач:smir:
Може да се врати,или некој друг од кантера или некој што имаме дадено на позајмница за 2-ра опција во напад. Ако некој се покажи нема да биде потребно за купување на напаѓач во Јануари. :smir:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^ Ќе му ја земе на Каси :)

--- надополнето ---

Се ближиме до 1000 страници
Кој ќе ја отвора новата тема?
bobi4e? Sergio_Rambos4? Shuriken? armin06? Urban_Mover(не е многу активен али прв навијач на реал на форумов е)?
Како беше онаа опцијана да видиме кој има највеќе постови на темава...тој нека ја отвори новата најреално :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^
Мислења 1,507 djmanga
Мислења 862 vamos real
Мислења 825 ElNinho
Мислења 741 Василмкд
Мислења 688 Sergio_Rambos4
Мислења 636 ShurikeN!!!
Мислења 562 Златко_Македон
Мислења 558 Vicko The Maced
Мислења 481 armin06
Мислења 446 bokio
Мислења 430 costa
Мислења 428 bobi4e

Манга еднаш отвораше, ама ако сака нека отвори пак. Ако не, нека се нафати некој што ќе ја отвори новата тема како што треба :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^ Било кој нека ја отвори само да има добар вовед.

Пс. Екстрим1 :)

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Kaka begins field work

Кога ќе се врати овој не ни треба никаков напаѓач,
Роналдо најистурен, Озил лево, Кака позади Роналдо

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Најправедно би било некои од постарите членови на форумов
Договорете се меѓу себе

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.486
Kaka begins field work

Кога ќе се врати овој не ни треба никаков напаѓач,
Роналдо најистурен, Озил лево, Кака позади Роналдо
Обратно би било подобро, Кака лево а Озил позади Роналдо, Кака е поподвижен, побрз и попробивен од Озил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom