Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
уффф, студен туш!!
искрено,иако сме подобри статистички,реално гледано,барса се подобри моментално,така да и пораз нема да ме изненади!!

ц ц ц,што стана брееее,пак ли ќе јадеме 6, или ќе бидат повеќе??
катастрофа!!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Што кур ви е бе шупацииии???? 2-0 во 18 минута:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Незнам што се случува ... ама некако на теренов само Касиљас игра!
И може да се каже Бензема пробува напред да ги брка противнициве... ама не ми оди добро одбранава посебно... а Роналдо... боље ќе биде да смири страсти ако сака дербиво да го заврши :/
Со среќа, бар нерешено да извадите до крај!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
Пичка му матер, лани со Пелегрини имавме 100 пати посигурна и поцврста игра, и имавме 3 стопроцентни шанси во прво полувреме.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.497
Уште сомуни треба да лапнете да ги стигнете Барса. Колку се сложни во средината тоа е мајсторство на Гвардиола. Имаат компактен тим кој го држат со години. Ако нешто направи Реал денеска ќе биде единствено заслуга на индивидуалните квалитети на некој од вашите ѕвезди...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Со плачковци немај си работа.Само провоцираат ти ебам педерчињата.Се надевам дека Мур ќе ги стегне на паузава и барем ќе го ублажат поразот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Фудбалот е пред се тимска игра, индивидуална против Осасуна, Депортиво и остали...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ова не е можно бе луѓе...па матер да му ебам, кај се сега играчите (освен Касиљас) и оној Специјалец на клупа???:tapp: ЈБГ не ми замеравајте за навредиве али морам многу сум нервозен, сега да видам некој у близина за Барса, жими све најмило мајката у пичка ќе му ја ебам:zid::zid::zid:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
Уште сомуни треба да лапнете да ги стигнете Барса. Колку се сложни во средината тоа е мајсторство на Гвардиола. Имаат компактен тим кој го држат со години. Ако нешто направи Реал денеска ќе биде единствено заслуга на индивидуалните квалитети на некој од вашите ѕвезди...
100% точно, во целост се сложувам со тебе.

Арно ви викав да не летате премногу...

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Индиспонирани Озил,Ди марија и МАрсело.....Маестралниот Чави.....еми тоа е...:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom