Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
pametno,veke koga izborivte plasman i toa kako lideri vo grupata.Gleam posle toa Ramos onaka smiren mu podava raka na sudijata,sfativ deka namerno neso naprail :) inaku cestito plasman
А да, топката беше во гол-аут, и Касиљас глумеше не можел тој да ја шутира, па тогаш отиде Рамос да шутира.. Апла очигледно.. :pos:

B

Beck's

Гостин
hahahahhahahha:pos2: lele be ovie ne se normalni,osobeno Xabi hahahah lol odamna ne me nasmeal nekoj vaka.Cccc vrv bese ova

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
По глупи црвени здравје,иначе честито победа:smir:,и што да кажам Озил е феноменален,еден од подбрите Плеј што сум го гледал до сеа,се разбира после Весли ! :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Тоа се дешава кога имаш тренер кој мисли на се. :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Честито победа!
Прекрасна утакмица со смешни моменти и така...
Секоја чест за Мурињо и неговава тактика...и баш пред да добијат црвени си мислев на тоа зашто барем некој од нив не направи нешто такво и после 5 мин ајде и двајцата си лапнаа црвенки:pipi:
Се надевам дека вака ќе продолжат и понатака, а дека ова им беше само еден вид на припрема пред класико:)
HALA MADRID.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Iker: "Требаше да се пренесат некои инструкции на терен и Dudek ми ги кажа. На крај излезе се добро."

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Тоа се дешава кога имаш тренер кој мисли на се. :)
Си го знаеме ние добро тренерот брат,знаеме какво е чуството коа го има Жозе на клупа во твојот омилен клуб,така да кулирајте оваа год :helou:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
:pos: :pos: Лелеее после како глуми чаби демек немаше отворен играч..хах а другите одат кај судијата абе немој црвен :) Интересно беше ме изнасмеа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom