Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
25% :smir:

Тешко е сега... тешко... Ван дер Варт сам ќе треба да ја „размрда“ играта во средината, помогнат од Чаби секако.

Видовме која е разликата во игра без Кака против слабиве екипи а не сега против Барса. Али нема предавање, и другиве мора сеа да дадат се од себе, мора да се победи.

Шо сте бе вакви ко ... да не велам ај.. :/

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
:back: утре ке се деси Barsa's Inferno!

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Најскапиот фудбалер во светот, Кристијано Роналдо изјави дека Ел Класико нема да биде дуел само меѓу Меси и него и при тоа верува дека овој дуел е одлучувачки за титулата.
Меси има фантастична сезона, ги живее своите најдобри моменти и тој е еден од најдобрите фудбалери на денешницата, но и на сите времиња. Исто и јас работам одлично и сум пресреќен заради тоа. Сигурен сум дека годините кои ќе ги поминам на Бернабеу ќе бида многу добри.“
“Сепак не сме само јас и Меси кои ќе играме на овој дуел, ова не е индивидуален дуел. Јас сакам на Реал да му помогнам да освои титула, а истото го сака и Меси.“
“Се надевам дека Меси ќе продолжи да постигнува голови, но не и во сабота. Тој не игра сам и голема заслуга имаат неговите соиграчи. Тој е феномен, но и тие кои се околу него. Барселона е скоро комплетен тим, но им фали уште нешто, па се надевам дека ние во сабота ќе бидеме покомплетни од нив.“
Дефинитивно ќе биде одличен натпревар, специјален, но нема да биде ни првиот ни последниот кој ќе го одиграме. сакам да победиме за да излеземе пред нив на табелата.“
“Немам ништо против Барселона, ние сме двата најдобри тимови во лигата и нека победи подобриот, а се надевам дека тоа ќе биде Реал Мадрид.“
“Ова ќе биде сосема поинаков натпревар од оној лани, затоа што има многу различни играчи. Не одиме по реваш за поразот од 6-2 затоа што овој меч може да биде одлучувачки за титулата.“ - рече на крај Роналдо.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Бев на школо кога читав дека Кака не игра и ме стегна срцево.Вака сум уште поголем песимист.Ајде кај нив Ибрахимовиќ,и да се чува Меси,можеби со Педро и Бојан ,нападот ќе им биде доста слаб.Но ме плаши нашиот среден ред.Гути како стартер е катастрофа,Марсело и Гранеро:tapp:,еден ВдВ кој е доста бавен.Најголемата опасност ќе бидат Роналдо и Рамос и од нив најмногу очекувам,да растурат кај што ќе игра Максвел и Игуаин да има свој ден како што и беа повеќето во Ла Лига.Само така можеме да останеме во игра.:toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Ништо посебно за Кака, се исто ми е, по толкава пауза не верувам дека ќе направеше нешто позначително.

За утре дилемата останува помеѓу Марсело и Гранеро, ја би за Марсело, продорен е, а и Алвес често прави излети таму, па ќе има повеќе простор за игра.

Исто очекувам и Лас да почне, а не Гаго, 2-3 добро одиграни натпревари на Гаго не ми гарантираат ама баш ништо, а знаеме Лас како го одигра првиот натпревар на Камп Ноу. Катастрофална грешка направи МП со Лас во првиот натпревар со Лион, кога на неговото место играше Мамаду, а на крајот тоа се докажа како клучно за примениот погодок.

Значи.

Касиљас

Рамос - Албиол - Гарај - Арбелоа

Чаби - Лас

Роналдо - ВДВ - Марсело

Игуаин​

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гледајте Кристијано со кого има слика :icon_lol:

Иван, поздрав со сликава :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Прв пат ги глеам овие, жими се. :)

Кој се ? :tv:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Ништо посебно за Кака, се исто ми е, по толкава пауза не верувам дека ќе направеше нешто позначително.

За утре дилемата останува помеѓу Марсело и Гранеро, ја би за Марсело, продорен е, а и Алвес често прави излети таму, па ќе има повеќе простор за игра.

Исто очекувам и Лас да почне, а не Гаго, 2-3 добро одиграни натпревари на Гаго не ми гарантираат ама баш ништо, а знаеме Лас како го одигра првиот натпревар на Камп Ноу. Катастрофална грешка направи МП со Лас во првиот натпревар со Лион, кога на неговото место играше Мамаду, а на крајот тоа се докажа како клучно за примениот погодок.

Значи.

Касиљас

Рамос - Албиол - Гарај - Арбелоа

Чаби - Лас

Роналдо - ВДВ - Марсело

Игуаин​
99% овој ќе биде составот

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Ја би сакал Гути од прва минута да почне
Мрзлив нема да биде ќе биде премотивиран последно класико му е сигурно ќе сака да го добие и на раат да си оди во друг клуб

И да преку к.!.р више за тоа кој ќе го чува пичлето последните 5 страни едно те исто
Видете дали некој од нив спомнал кој ќе го чува Роналдо а кој Игуаин фокусирајте се на нашата игра не на нивната ебаго

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Овој во белово ми личи на една ептен турбофолкерска-шабанска ѕвезда, ама ич не ми текнува во моментот која е таа ѕвезда. Мислам дека чат-пат го имам загледано на ДМ и на Пинк. :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
И да преку к.!.р више за тоа кој ќе го чува пичлето последните 5 страни едно те исто
Видете дали некој од нив спомнал кој ќе го чува Роналдо а кој Игуаин фокусирајте се на нашата игра не на нивната ебаго
:aplauz:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Еве едни ,,точни'' информации кои ги пишува во весникот Спорт Манија и билтенот на Спорт Лајф...

1) Милан и ова лето по Рамос
Летото повторно ќе бидеме сведоци на настојувањата на управата на Милан да го донесе Серхио Рамос, членот на Реал Мадрид. Претходните сезони росонерите пробуваа да го купат, со намера да пронајдат вистинска замена на левата бековска позиција, што остана празна по пензионирањето на Паоло Малдини. Дури и Малдини изјави дека токму тој е вистинскиот негов наследник. Милан се надева на ,,добрите односи,, со Реал што се воспоставени минатото лето кога Кака дојде на С.Бернабе. Договорот на Рамос трае до 2013 год. но интересот на мадриѓаните за Бразилецот Мајкон го тера играчот да размислува за нова средина.
2) Сакам да го напуштам Реал Мадрид!
Откако летото Реал Мадрид за него потроши 80 милиони фунти, Кристиано Роналдо изјави дека сака да си замине. Португалецот се наоѓа во неверојатна форма и со неговиот тим го држат првото место во Премиера, постигнувајќи 24 гола во 26 одиграни натпревари. Сепак раното излегување на ,,галактичарите,, во Лигата на Шампионите имаше големо влијание врз португалското крило. Во едно интервју изјави и рече: ,,Многу сум среќен во Мадрид, но не сум среќен во шпанскиот фудбал, затоа што ниту јас не го сакам, а ниту тој мене" Оваа изјава ги крена на нозе поголемите евроспки клубови, но не изостана ни интересот на клубови како што е Виган. Најизненадувачки е интересот на Портсмут, кој во моментов нема финансии ни да ги плати сметките на електрична струја и вода.

Смешки ...:pos:

P.S. Ме заболе раката од пишување, не е копи пасте :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom