На пример кој ?????Ама ќе те возам во ѓепек(или под хауба:pos2во Аудито на ДИ
...да не биде на крај Бенз и ДИ во прв состав, а двајца други да греат клупа?!:back:
Па зависи брат која тактика се употребува до колку се игра со двајца напаѓачи и Бенз и Хиго ќе играат. Ако па се игра со еден напаѓач, до колку би се покажал Бенз како во Франција само класа подобро во Шпанија, големи му се шансите да му земе место на Хиго.На пример кој ?????
Во Реал паѓа така ?Роналдо почна да заборава да трча ко Кака, без никој да го чепне паѓа...штета што им се случува ова само на Мадридистиве.![]()
Во Реал сеуште му се нема случено, ама не ме сваќај погрешно...стварно слабо изигра. Освен бомбата која не ја фати жива Касиљас и таа што му ја протна на Пуки кроз нозе толку. На Кака (и за Кака не ме сваќајте погрешно) барем едно 7 пати како што памтам му се има случено, да потрча побрзо ќе падне или сака незнам што да направи и паѓа.Во Реал паѓа така ?
Сам игра, затоа и е толку слаб. Од Меирелеш и Пепе ли ќе очекуваш да освојат простор, и со тоа да се отвори повеќе простор за Роналдо ? Друго е кога зад себе ќе ги има Кака и Чаби.Во Реал сеуште му се нема случено, ама не ме сваќај погрешно...стварно слабо изигра. Освен бомбата која не ја фати жива Касиљас и таа што му ја протна на Пуки кроз нозе толку. На Кака (и за Кака не ме сваќајте погрешно) барем едно 7 пати како што памтам му се има случено, да потрча побрзо ќе падне или сака незнам што да направи и паѓа.
Џабе боље не праиме муабет, нема да се разбереме...ти ќе тврдиш едно, јас друго.Сам игра, затоа и е толку слаб. Од Меирелеш и Пепе ли ќе очекуваш да освојат простор, и со тоа да се отвори повеќе простор за Роналдо ? Друго е кога зад себе ќе ги има Кака и Чаби.