За колку ке го продаваме? Не го бива факт...Месечар....
Незнам од кај па излезе Албиол да го купиме од толку дефанзивци :/За колку ке го продаваме? Не го бива факт...
---___---
Како убаво не заеба Валенсија :kesa:...Незнам од кај па излезе Албиол да го купиме од толку дефанзивци :/
Сега па Албиол ви е крив. Бог да чува.Како убаво не заеба Валенсија :kesa:...
Каналес потпиша одамна. Сега сеуште не се знај дали ќе се одлучи Мур да го земе за оваа сезона, или ќе го остај во Расинг да се дооформи..Луѓе што направивте со Каналес??? Потпиша ли, ќе го позајмувате ли???
Добар да не е ...ебате хејтерот....кој што сака ќе си пишеСега па Албиол ви е крив. Бог да чува.
Каналес потпиша одамна. Сега сеуште не се знај дали ќе се одлучи Мур да го земе за оваа сезона, или ќе го остај во Расинг да се дооформи..![]()
Сите се ѕверови...никој за ништо не е крив, СОРИ. Јас сум крив :kesa:Сега па Албиол ви е крив. Бог да чува.
Не ти држи вода ова....не ги даваме ние па да се нервираме...него да купија некој поквалитетен од пеќуркана Албиол.Ајде Мур знае дека не го бидува па ќе си игра со Пепе и Рамос на стоперските позицииСите се ѕверови...никој за ништо не е крив, СОРИ. Јас сум крив :kesa:
--- надополнето ---
Незнам зошто ми пиша дека сите ви се криви, БОГ ДА ЧУВА...
Јас нигде не пишав дека заради него не освоивме титула или што и да е...за да пишеш ти БОГ ДА ЧУВА.
Постот ми беше...за што сме дале 15м?!