- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Од оној што најмногу очекував Кака дрво невидено,Гаго пак тој да не збориме,Гранеро такоџе.Пак изглеа да се крстиме во Роналдо.
Moрам да кажам и јас,Кака не е во форма..се надевам второ полувреме ќе се поправи..Не знам што се дешава..Тоа не е оној Кака што знае сам да го претрча целиот терен и да даде гол..псс...Од оној што најмногу очекував Кака дрво невидено,Гаго пак тој да не збориме,Гранеро такоџе.Пак изглеа да се крстиме во Роналдо.
Ајде..дечки..каде е оптимизмот..Секогаш треба да бидеме позтивни,макар што изледа дека уште слават 1 мај..Сега во второ да влезе Гути,па што знам ..можеби ќе се подобриме..Јас верувам дека Кака ќе се подобри..Ова е стварно смешно!!! Мајорка не надигрува ееееееееееееееееј:kesa: да ви ебам манекените гадни. Овој Роналдо не игра нешто посебно али барем се труди...Кака, Гранеро, Албиол идете убијте се куртониииииииии
Албиол е сосема добар, бар ја колку што гледав, напаѓачкиот дел од тимов со исклучок на Роналдо е за убивање.Ова е стварно смешно!!! Мајорка не надигрува ееееееееееееееееј:kesa: да ви ебам манекените гадни. Овој Роналдо не игра нешто посебно али барем се труди...Кака, Гранеро, Албиол идете убијте се куртониииииииии
Значи колку ме изнервираа овие 3-ца не сте свесни :zid::violent1: