Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Од оној што најмногу очекував Кака дрво невидено,Гаго пак тој да не збориме,Гранеро такоџе.Пак изглеа да се крстиме во Роналдо.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Тапа полувремево...овие знаат ли да играат фудбал коа им треба бе?:nerv: Жал ми е за Роналдо и Касиљас, а одма Кака и Гранеро out - Бенз и Гути in :toe:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Од оној што најмногу очекував Кака дрво невидено,Гаго пак тој да не збориме,Гранеро такоџе.Пак изглеа да се крстиме во Роналдо.
Moрам да кажам и јас,Кака не е во форма..се надевам второ полувреме ќе се поправи..Не знам што се дешава..Тоа не е оној Кака што знае сам да го претрча целиот терен и да даде гол..псс...
Hala Madrid..Чекаме подобро полувреме:pipi:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Догодина здравје, не 90, 190 милиони ако треба нека се дадат, и нека се донесе некој ваков играч како Роналдо. Јес да голот го даде повеќе на среќа, али глеате дека само тој се труди да направи нешто повеќе. Ова е се мизерија бре, Кака, каков црни Кака колку и да го сакам нека се гони у три лепе, ВДВ е класа моментално за него. Една ебана стопроцентна шанса да се немало, за разлика на другата страна каде Мајорка имаше 3-4 шанси кои лесно можеа да бидат претворени во гол, среќа што го имаме Касиљас.

За мене подобро вечерва да не победиме, и онака се е исто, Барса нема шанси да киксне со Севиља, бар нема да кинам живци во последните два натпревари, и нема да гледам мизерии на терен.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ова е стварно смешно!!! Мајорка не надигрува ееееееееееееееееј:kesa: да ви ебам манекените гадни. Овој Роналдо не игра нешто посебно али барем се труди...Кака, Гранеро, Албиол идете убијте се куртониииииииии:tapp:

Значи колку ме изнервираа овие 3-ца не сте свесни :zid::violent1:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ова е стварно смешно!!! Мајорка не надигрува ееееееееееееееееј:kesa: да ви ебам манекените гадни. Овој Роналдо не игра нешто посебно али барем се труди...Кака, Гранеро, Албиол идете убијте се куртониииииииии:tapp:
Ајде..дечки..каде е оптимизмот..Секогаш треба да бидеме позтивни,макар што изледа дека уште слават 1 мај..Сега во второ да влезе Гути,па што знам ..можеби ќе се подобриме..Јас верувам дека Кака ќе се подобри..:vozbud::vozbud:
п.с-Видовте,на Реал колку малку фанови има..хах

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Добро бе... до кога ќе играме без формација. На ништо не личи ова. Ни напаѓач нема, ни крила, ни плеј.... овие четворица напред играат кај што ќе стигнат.

Гранеро и Игуаин аут одма....

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Абе кажав јас ова ти е разбиена банда не се знае ни кој треба да игра позади, ни кој напред, ни кој да дава голови (освен Роналдо нема лоши зборови за него).

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446

Значи колку ме изнервираа овие 3-ца не сте свесни :zid::violent1:
Албиол е сосема добар, бар ја колку што гледав, напаѓачкиот дел од тимов со исклучок на Роналдо е за убивање.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Гути,Бензема одма ги сакам во игра.Неможам веќе да ја гледам оваа мизерија.:tapp::tapp:

И Чаби многу слаб вечерва.@sorry Manga.:toe:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ајде Роналдооооо кини кучето кини гооооо:vozbud: ЛУДАК Е ТИПОВ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom