Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не се секирајте момци!!! Се видов прееска со Бенз и Хиго и ми ветија по едно голче ќе има од нив:vozbud: Иначе верувам во играчите дека ќе тепаме...зависи ако влезат ко манекени на терен е тогаш веќе друга прича.

Можен состав за со Мајорка:
----------------Casillas---------------
S.Ramos-----Albiol---Garay-----Arbeloa
------------Xabi-------Gago-----------
-----C.Ronaldo--------------Kaka-----
---------Higuain-------Benzema------:tv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Не се надевам на такво нешто оваа сезона, ама не дај боже да биде исто како 2007 година, на млади години ќе си умрам. :kesa:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ваков триумф ?

:tv:
И доста јако е направено видеото на двете страни што се случува.Диего Милито не има турено од голови да му...ова се случува само еднаш,а би сакал и оваа година слична ситуација да има,иако ќе има последици по здравјето.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Бензема: Сакам да останам во Реал Мадрид уште многу години

Напаѓачот на Реал Мадрид, Карим Бензема вели дека посакува уште долго години да настапува на Сантијаго Бернабе и додава дека најдоброто од него допрва доаѓа Францускиот интернационалец беше едно од големите засилување на Реал пред почетокот на сезоната но напаѓачот не ги оправда очекувањата. Карим Бензема има тешка прва сезона во Реал Мадрид и не може да се избори за место во стартниот тим по што се појавија шпекулации кои го поврзуваа со трансфер во Манчестер Јунајтед.
Но во интервју за La Sexta поранешниот играч на Лион вели дека одсекогаш сонувал за преселба во Реал Мадрид и не планира да го напушти Сантијаго Бернабе.
“Дојдов во Мадрид сам и моето прилагодување беше тешко. Поминав три месеци во хотел.” – рече Бензема.
“Сега живеам во сопствена куќа со пријател. Поради тоа се чувствувам подобри и тоа може да се забележи на теренот.”
“Одам и на часови по Шпански и сега можам подобро да комуницирам со моите соиграчи.”
“Треба да играм повеќе за да се чувстувавм подобро, тоа е многу значајно за мене.”
“Можам да играм подобро но потребно е да играм повеќе и да разговарам со соиграчите. Но сега се чувствувам подобро.”
“Моето прилагодување е тешко, но имам многу време пред мене. Ставив потпис на седумгодишен договор.”
“Сакам тука да останам уште многу години. Следната сезона ќе биде сезона на Бензема, тогаш ќе го видите најдоброто од мене.”
За своите соиграчи, Бензема вели: “Кристијано Роналдо според мене е најдобриот фудбалер во светот но најмногу сум изненаден од Пеп.”
Во последно време многу се шпекулира дека кормилото на Реал Мадрид ќе го превземе Жозе Мурињо, за кого Кристијано Роналдо рече дека е одлична личност со победнички менталитет.
“Мурињо е одличен тренер, но Реал Мадрид има добар тренер во името на Пелегрини и се надевам дека ќе го освоиме шампионатот.”
“Рибери рече дека сонува за настап во Реал или Барса? Јас сонував за настап во Мадрид и веќе го остварив мојот сон. Сакам да останам тука засекогаш.”

А со Рибери и таа работничката и ти да се подружиш:kesa:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ваков триумф ?

:tv:
Кога го видов како е направен клипов утврдив дека е еден од најдобрите, не затоа што Реал испадна победник, туку поради музиката, како е направено помешувањето на натпреварите, реакциите и се останато, склопено во едно. Мора да се потсетат сите Мадридисти, браво Манга:back:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Бензема: Сакам да останам во Реал Мадрид уште многу години

Напаѓачот на Реал Мадрид, Карим Бензема вели дека посакува уште долго години да настапува на Сантијаго Бернабе и додава дека најдоброто од него допрва доаѓа Францускиот интернационалец беше едно од големите засилување на Реал пред почетокот на сезоната но напаѓачот не ги оправда очекувањата. Карим Бензема има тешка прва сезона во Реал Мадрид и не може да се избори за место во стартниот тим по што се појавија шпекулации кои го поврзуваа со трансфер во Манчестер Јунајтед.
Но во интервју за La Sexta поранешниот играч на Лион вели дека одсекогаш сонувал за преселба во Реал Мадрид и не планира да го напушти Сантијаго Бернабе.
“Дојдов во Мадрид сам и моето прилагодување беше тешко. Поминав три месеци во хотел.” – рече Бензема.
“Сега живеам во сопствена куќа со пријател. Поради тоа се чувствувам подобри и тоа може да се забележи на теренот.”
“Одам и на часови по Шпански и сега можам подобро да комуницирам со моите соиграчи.”
“Треба да играм повеќе за да се чувстувавм подобро, тоа е многу значајно за мене.”
“Можам да играм подобро но потребно е да играм повеќе и да разговарам со соиграчите. Но сега се чувствувам подобро.”
“Моето прилагодување е тешко, но имам многу време пред мене. Ставив потпис на седумгодишен договор.”
“Сакам тука да останам уште многу години. Следната сезона ќе биде сезона на Бензема, тогаш ќе го видите најдоброто од мене.”
За своите соиграчи, Бензема вели: “Кристијано Роналдо според мене е најдобриот фудбалер во светот но најмногу сум изненаден од Пеп.”
Во последно време многу се шпекулира дека кормилото на Реал Мадрид ќе го превземе Жозе Мурињо, за кого Кристијано Роналдо рече дека е одлична личност со победнички менталитет.
“Мурињо е одличен тренер, но Реал Мадрид има добар тренер во името на Пелегрини и се надевам дека ќе го освоиме шампионатот.”
“Рибери рече дека сонува за настап во Реал или Барса? Јас сонував за настап во Мадрид и веќе го остварив мојот сон. Сакам да останам тука засекогаш.”

А со Рибери и таа работничката и ти да се подружиш:kesa:
Така е Бенззззз VAMOOOOS братеееееееее...овој Хиго и Пепе мора да останат за секогаш во Реал:vozbud:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Така е Бенззззз VAMOOOOS братеееееееее...овој Хиго и Пепе мора да останат за секогаш во Реал:vozbud:
немора ова ништо да значи ако чика Валдано:mist: му ги спакува куферите.......
Ама јас мислам дека не треба веднаш да се продава ако имал 1 лоша сезона:toe:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
немора ова ништо да значи ако чика Валдано:mist: му ги спакува куферите.......
Ама јас мислам дека не треба веднаш да се продава ако имал 1 лоша сезона:toe:
Ама ќе го спакувам после јас Валдано со сите нив што се ЗА:smir:хехе
Ќе видите сите следната сезона само ако почне МП со двајца напаѓачи. Значи со Хиго и Бенз во напад мислам дека ќе бидат најубиствен тандем во Реал што постоел:vozbud::drk:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
:vozbud::vozbud:Цареви..Се надеваме на кикс на Барса со Севиља,ако не-здравје...Наредна година повеќе среќа..Манга-Видеово,прекрасно е..Феноменално..:smir:
Едит-Можеби забележавте,но кога игравме со Осасуна по голот на Роналдо,тој првин го побара Кака,..за заедно со него да го прослават првиот гол..xDСо што покажа дека тие двајца се најдобри сојузници во тимот,и пред се пријатели...:):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom