Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Продајте уште еден тренинг центар ор бедр јет 'позајмете' од кралот, тогаш ке праиме муабет. :)
Не ги мавај таму каде што најмногу боли:pos2:
Е тоа не ми е јасно, успешен клуб биле а краљот само ги вади од долгови, купува спортски копмлекс на раул, и им го остава повторно во нивна сопственост, дебилска работа:tapp:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Продајте уште еден тренинг центар ор бедр јет 'позајмете' од кралот, тогаш ке праиме муабет. :)
Не се секирај за тоа, само спакувајте го убаво.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мора и перент клубот да го продава ѓубрето негде.

И ти си сфаќаш како што ти одговара, фино.
Ти си кажуваш како ти одговара, јас само те цитирав за да ти текне дека вас ви го продаваме ѓубрето. Од кога почнавте со купување на Бекам, глава не кренавте во ЛШ, што искрено да ти кажам почнав по малку и да ве сожалувам на толку потрошени пари да не можеш 1/8 финале да поминеш, и тоа е знаење:helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Сваќам дека сте вознземирени, и јас би бил ако поголем клуб ми го зима најдобриот играч. И од Милан вакви беа, така да слободно исплачете се на темава со смешни маалски муабети, клетви како Хорхе и слично. Long live the king.

G

Gray Foxx

Гостин
Не се секирај за тоа, само спакувајте го убаво.
Ке стаиме едно кукулче кај тестисите, слушам фановите сакале да пробаат тоа што не можеле лани ради убедливото шмукање на Калдерон. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сваќам дека сте вознземирени, и јас би бил ако поголем клуб ми го зима најдобриот играч. И од Милан вакви беа, така да слободно исплачете се на темава со смешни маалски муабети, клетви како Хорхе и слично. Long live the king.
А каде тоа точно прочита ти дека Реал сигурно ги купува Кака или Роналдо??? Чисто информативно ме интересира

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Абе ај стига шо е ова отворивме нова тема и ја полниме со кавги.:tapp:Им препорачувам на фановите на Реал да не се расправат и да не редат безвезе постови заради некои ѕивкачи. Шо ке биде со Кака и Роналдо ке покаже времето...барем ние си знаеме оти ке дојдат:helou::smir:

G

Gray Foxx

Гостин
А каде тоа точно прочита ти дека Реал сигурно ги купува Кака или Роналдо??? Чисто информативно ме интересира
Златна претпоставка или па очајна надеж на напатени навивачи дека нивниот клуб ке заличи на нешто.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Златна претпоставка или па очајна надеж на напатени навивачи дека нивниот клуб ке заличи на нешто.
Брат нема сретнато човек со толку ограничени мислења....да не споменувам како испаѓавте од групи во лига на шампиони....ти си нашол да се сереш за нас...кога те читам исто како да ги слушам децата од маало као едниот тим има поголем буџет а другиот стадион....ццц

G

Gray Foxx

Гостин
Брат нема сретнато човек со толку ограничени мислења....да не споменувам како испаѓавте од групи во лига на шампиони....ти си нашол да се сереш за нас...кога те читам исто како да ги слушам децата од маало као едниот тим има поголем буџет а другиот стадион....ццц
Појаки сме од вас, нананана. Имаме подобри играчи туритурурур. :)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Аман бе нова тема и веќе 9 страни.
Туу се станале бетер од фановине на Манчестер:)

btw Потпиша миленикот мој? Дека вие агенти се предвреме знаете.

едит.
Прочитав Бошко што се барал за да иде Кака. Мислам тоа е единствена точна информација деновиве. Првиот пат кога го бараа од Реал за Милан да го задржи мораа брат му да го земат во прв тим, сега нормално ке бараат пак да се заедно во ист тим:):)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Појаки сме од вас, нананана. Имаме подобри играчи туритурурур. :)
Напредуват воа градинките уште мали ги научиле децата да пишат :uvo::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom