Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Продајте уште еден тренинг центар ор бедр јет 'позајмете' од кралот, тогаш ке праиме муабет. :)
Не ги мавај таму каде што најмногу боли:pos2:
Е тоа не ми е јасно, успешен клуб биле а краљот само ги вади од долгови, купува спортски копмлекс на раул, и им го остава повторно во нивна сопственост, дебилска работа:tapp:

Продајте уште еден тренинг центар ор бедр јет 'позајмете' од кралот, тогаш ке праиме муабет. :)
Не се секирај за тоа, само спакувајте го убаво.

Мора и перент клубот да го продава ѓубрето негде.

И ти си сфаќаш како што ти одговара, фино.
Ти си кажуваш како ти одговара, јас само те цитирав за да ти текне дека вас ви го продаваме ѓубрето. Од кога почнавте со купување на Бекам, глава не кренавте во ЛШ, што искрено да ти кажам почнав по малку и да ве сожалувам на толку потрошени пари да не можеш 1/8 финале да поминеш, и тоа е знаење:helou:

Сваќам дека сте вознземирени, и јас би бил ако поголем клуб ми го зима најдобриот играч. И од Милан вакви беа, така да слободно исплачете се на темава со смешни маалски муабети, клетви како Хорхе и слично. Long live the king.

Не се секирај за тоа, само спакувајте го убаво.
Ке стаиме едно кукулче кај тестисите, слушам фановите сакале да пробаат тоа што не можеле лани ради убедливото шмукање на Калдерон. :)

Сваќам дека сте вознземирени, и јас би бил ако поголем клуб ми го зима најдобриот играч. И од Милан вакви беа, така да слободно исплачете се на темава со смешни маалски муабети, клетви како Хорхе и слично. Long live the king.

А каде тоа точно прочита ти дека Реал сигурно ги купува Кака или Роналдо??? Чисто информативно ме интересира

Абе ај стига шо е ова отворивме нова тема и ја полниме со кавги.:tapp:Им препорачувам на фановите на Реал да не се расправат и да не редат безвезе постови заради некои ѕивкачи. Шо ке биде со Кака и Роналдо ке покаже времето...барем ние си знаеме оти ке дојдат:helou::smir:

А каде тоа точно прочита ти дека Реал сигурно ги купува Кака или Роналдо??? Чисто информативно ме интересира
Златна претпоставка или па очајна надеж на напатени навивачи дека нивниот клуб ке заличи на нешто.

Златна претпоставка или па очајна надеж на напатени навивачи дека нивниот клуб ке заличи на нешто.

Брат нема сретнато човек со толку ограничени мислења....да не споменувам како испаѓавте од групи во лига на шампиони....ти си нашол да се сереш за нас...кога те читам исто како да ги слушам децата од маало као едниот тим има поголем буџет а другиот стадион....ццц

Брат нема сретнато човек со толку ограничени мислења....да не споменувам како испаѓавте од групи во лига на шампиони....ти си нашол да се сереш за нас...кога те читам исто како да ги слушам децата од маало као едниот тим има поголем буџет а другиот стадион....ццц
Појаки сме од вас, нананана. Имаме подобри играчи туритурурур. :)

Аман бе нова тема и веќе 9 страни.
Туу се станале бетер од фановине на Манчестер:)

btw Потпиша миленикот мој? Дека вие агенти се предвреме знаете.

едит.
Прочитав Бошко што се барал за да иде Кака. Мислам тоа е единствена точна информација деновиве. Првиот пат кога го бараа од Реал за Милан да го задржи мораа брат му да го земат во прв тим, сега нормално ке бараат пак да се заедно во ист тим:):)

Појаки сме од вас, нананана. Имаме подобри играчи туритурурур. :)

Напредуват воа градинките уште мали ги научиле децата да пишат :uvo::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom