Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Машка победа беше ова, секоја чест момци, ВдВ најзаслужен жолт картон што го има добиено :back:
Значи цел тим ко ќе сакат да играт не си ја знајт колкава им е силата, чудда се дешаваа пред голот на Севиља особено во второто полувреме, 3 пречки,
Во последниве 3 меча од Примера 14 постигнати гола, импресивно! :vozbud:
И конечно се остварија прогнозиве за 108-от роденденот да го превземиме првото место во Примера :vozbud:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Najbolji rođendanski poklon: LIDERSKA POZICIJA !

Член од
3 септември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
2
Честито победа !!!

Си дојдоа работите на своето!

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
nemav internet bas mi bil izvaden kabelot od internetot pozadi..

leee kolku ima sreca ovie kopilive od sevila, toa sutiraj precki stativi a veza nemaat od igranje, ovja sutiraat tie vo nego se odbacue ili stativi auu znaci nenormalno ama vazno pobedivme za rodenden i sega sme prvi moze barselona slobodno da go sisaat pozdrav...

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
дури сега забележуваш бе грев!? :) :smir:
Добро бе, спрема уиграноста мислев и не се доискажав, во транс пишував, исто мислев и за неколку години царување низ Европа :smir:
не мислев ништо лошо де хехе

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Кога ке се присоберам ке го коментирам натпреварот. Само нешто ке кажам:
Не се спасивме ние, они се спасија од петарда.:smir:

M

Mario Gómez

Гостин
nemav internet bas mi bil izvaden kabelot od internetot pozadi..

leee kolku ima sreca ovie kopilive od sevila, toa sutiraj precki stativi a veza nemaat od igranje, ovja sutiraat tie vo nego se odbacue ili stativi auu znaci nenormalno ama vazno pobedivme za rodenden i sega sme prvi moze barselona slobodno da go sisaat pozdrav...
А на Ван Дер Варт статуа на слободата да му напраат.:salut:

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
Полека но сигурно одиме кон титула!!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Имавте негатива од 2 гола и успеавте да ја надокнадите стварно не знам што да кажам...Секоја чест !

Golube

неам појма
Член од
9 ноември 2009
Мислења
116
Поени од реакции
5
Боби[Мкд];3371579 напиша:
А на Ван Дер Варт статуа на слободата да му напраат.:salut:
Или на Палоп?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
За првпат Реал дома губеше на полувреме и ја направи 2-1:toe:,од сеа коа ке губи Реал дома на полувреме знам дека е 2-1 зш во второ играат ко да се на дрога:toe:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
И после оваја утакмица ако не биде ВДВ прва постава ја сварно незнам што мисли Пелегрини, исто ќе биде преголема грешка ако се пушти Игуаин да замине детево сварно вреди.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Значи реално... ги утепавме!!!!!
17 шута во рамки на голот наспроти 2.... + примивме невидено глуп втор гол.

Пелегрини почна со лоша формација. Марсело неможе да игра лево крило, кога CR игра полушпиц, тогаш немаме десно, така да со едно крило не се игра. Требаше Марсело да почне од старт лев бек (за Арбелоа најслаб натпревар до сега, го фати заморот, играше многу натпревари по ред)

Сепак се поправи во второ и тоа со одлична одлука, ги извади најслабите поединци до тогаш, и ја поправи формацијата, и се почна да тече беспрекорно.
А Палоп што одбрани... невидено!

Се ДОКАЖА дека игра со еден деструктивец најмногу ни одговара, исто и играта со два напаѓачи, а и дека ВдВ и Гути (кој мора да почне и да трча, многу е статичен), се многу значајни за тимот.

Ваков натпревар ти го исполнува срцето(освен што може и да ти откаже истото) , наслатка е ваквата победа, особено кога се враќаш на врвот! HALA MADRID!!!!!!!:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom