Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Курвиии Курвиии...нема везе..тоа е што е...ќе дојде 11 април...бог нема да ги спаси...не пак судијата...

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Да му ебам се женско на судијата и тој штрумфот грд

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa, Lass, Xabi Alonso, Marcelo, Kaká, Higuaín y Cristiano Ronaldo:smir:
Ај со среќа и многу очекувам од Роналдо и Игуаин, ако почне да сере Марсело на полувреме дома .!.:toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
А коментаторов бе, пенал та пенал за Барса. :pos: Играчот на Алмерија си стоеше во 11 метри и се постави, Меси натрча на топка, и од што е лесен падна како пердув.. Него не се замарајте, арно кажа Стравот, ќе им дојде крајот и нив. :wink:

Официјално.

Casillas, Sergio Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa, Lass, Xabi Alonso, Marcelo, Kaká, Higuaín y Cristiano Ronaldo

Palop, Navarro, Dragutinovic, Escudé, Stankevicius, Fazio, Zokora, Adriano, Jesús Navas, Negredo y Kanouté.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
neznam sto go stavil marselo za so sevilja kiksa na vakvi utakmici bolje guti ili vdv barem tie imaat iskustvo

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
браво за пујол 1 гол ли му е оваа сезона xD neka mu se mnozat

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Ајдееееееееееееееее прво местооооооо
Само да издрзат усште малцеее

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не се палите многу, ни пак Барса изгубила ни пак ние сме тепале. Чекајте и стрпите се до 12 саат.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ова е наш ден и наша ноќ...Вечер ако не ги видам мотивирани никогаш нема да ги видам. Затоа очекувам едно газење вечер со 2 гола разлика и еве ги No.1 in the world повторно ја превзимаат Шпанија :smir::toe:

Хахахаха Ибра поцрвене браво брате :wink:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ова е наш ден и наша ноќ...Вечер ако не ги видам мотивирани никогаш нема да ги видам. Затоа очекувам едно газење вечер со 2 гола разлика и еве ги No.1 in the world повторно ја превзимаат Шпанија :smir::toe:

Хахахаха Ибра поцрвене браво брате :wink:
Ај не правете малер да го ебам си мислиш 3-0 губат Барса, ќе коментираме после за резултатот еве ги 2-2 израмнија сега уште еден ќе бапнат ако треба и пенал ќе судат само за да тепат!
Не славете предвреме... ниту сме тепале ниту изгубиле Барса како шо рече bobi4e.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да ти ебем фан клубот од вакви коментари, нека ме банираат од цел форум барем да не се нервирам више. Што се палите ко млади мајмуни бре?!?!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.884
Да ти ебем фан клубот од вакви коментари, нека ме банираат од цел форум барем да не се нервирам више. Што се палите ко млади мајмуни бре?!?!
Во право си, ич стојко не ме боли за Барса и тоа како ќе одигра она, важен ми е само Реал.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
А шо мислил на кој го боли **р како изиграле битно е да не тепат за да им се добилижиме :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom