Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Заинтересирани сме за новиот Дрогба, Ромелу Лукаку. Со само 16 години го привлече вниманието на најголемите европски гиганти, и е можеби најдобриот напаѓач во белгијската лига. Од тимот на Андерлехт објавија дека почетната цена на Лукаку ќе биде високи 15 милиони, и според шпекулациите главната битка за негов потпис ќе ја водат Реал и Барса. Висок е 192 сантиметри, и е многу развиен и снажен, и затоа и го споредуваат со Дрогба.
Дечково го имам гледано два, три пати коа сум ги чекал Андерлехт за пари хехе. Можам да кажам дека за неговата возраст супер игра ( многу е цврт во дуел ги убива противниците ), ама мислам дека читав за него дека годините може не му се точни. Не сум сигурен за ово, а и не ни личи на 16 глејте го колкав вол е ке не крене сите на клоци :pos:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Дечково го имам гледано два, три пати коа сум ги чекал Андерлехт за пари хехе. Можам да кажам дека за неговата возраст супер игра ( многу е цврт во дуел ги убива противниците ), ама мислам дека читав за него дека годините може не му се точни. Не сум сигурен за ово, а и не ни личи на 16 глејте го колкав вол е ке не крене сите на клоци :pos:
Tocno e 16 god ima i stvarno e strasen igrac za ovi 16 god vo liga Evropa ja resi so Bilbao:smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Tocno e 16 god ima i stvarno e strasen igrac za ovi 16 god vo liga Evropa ja resi so Bilbao:smir:
Дечково треба да го земе некој добар клуб и да го тренираат да биде сличен на Drogba, е тек тогаш ке биде ѕвер:wink: има и потенцијал, а и иднина во него, само ако не почне да се заебава и да си се упропасти.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ај избројте ми се кои ќе идете сигурни?

ShurikeN!!!
djmanga
Fear In Madrid
ivan1real
iggo_s
F i K o-Fan
BATISTUTA 9
армин06

ПОТВРДЕТЕ ПРИСУСТВО?!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако не пратите еден поздрав, да не ве видим више :Р:Р:Р

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Ако отпаднеме, кај ќе се криеме ? :tv:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Со само 16 години го привлече вниманието на најголемите европски гиганти, Висок е 192 сантиметри, и е многу развиен и снажен, и затоа и го споредуваат со Дрогба.
16 години - 192см..... :lud:
Овој е ненормален бе, ако не друго ќе ни служи за плашење.
Али да не испадне како фудбалериве од Нигерија, се преставуваат како 18 годишни а имаат 25+ :kesa:
Замислете го Дренте (1.67) покрај овој :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom