Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Абе за емисијава не идам:kesa: неможам...2 смена сум во школо а и одбојка после тоа треба да се плеше, така да ништо:place:а и кога глеам фудбал, Реал посебно на моменти знаат да ме фатат будалите исто како и Боби, така да боље не!:kesa::pipi::back:......е ама да не поздравите сите од фан клубов што нема да идеме иначе ќе дојдам и има да ве шишам:) хаха и ако има некоја можност да се јавам некако, ќе биде добро.:back:
Да Браво Мони :) Кој ке иде еден голем поздрав до сите нас во фан клубов сакам ! :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Кои ќе идат убаво да си поминат, па пуштете некој поздрав и до нас ако не Мони ќе ве шиша, така да си знаете.
:realsal:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1202815275537/noticia/Convocatoria/Guti_vuelve_ante_el_Sevilla.htm

Ou yeah!! :)

Него вчера имаше интересен клип на официјалната од Реал, инсерти од последните 6-7 утакмици помеѓу Реал и Севиља. Гути учествуваше скоро во секоја шанса, или асистенција или гол. Изгледа посебно добро му иде против Севиља. Ајде нека ги реши утре :)

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
PORTEROS: Casillas y Dudek.
DEFENSAS: Ramos, Albiol, Arbeloa, Metzelder, Marcelo y Garay.
CENTROCAMPISTAS: Diarra, Gago, Lass, Xabi Alonso, Granero, Kaká, Guti y Van der Vaart.
DELANTEROS: Cristiano Ronaldo, Raúl e Higuaín.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1202815275537/noticia/Convocatoria/Guti_vuelve_ante_el_Sevilla.htm

Ou yeah!! :)

Него вчера имаше интересен клип на официјалната од Реал, инсерти од последните 6-7 утакмици помеѓу Реал и Севиља. Гути учествуваше скоро во секоја шанса, или асистенција или гол. Изгледа посебно добро му иде против Севиља. Ајде нека ги реши утре :)

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
PORTEROS: Casillas y Dudek.
DEFENSAS: Ramos, Albiol, Arbeloa, Metzelder, Marcelo y Garay.
CENTROCAMPISTAS: Diarra, Gago, Lass, Xabi Alonso, Granero, Kaká, Guti y Van der Vaart.
DELANTEROS: Cristiano Ronaldo, Raúl e Higuaín.
Бензема?:toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Гути утре МОРА да игра прв состав, од причина што во натпреварот со Лион очајно ќе ни треба еден таков плеј, па затоа и МП треба да ја испроба таа варијанта, со Гути во состав. А и добро му иде против Севиља, очекувам тој да ги реши. :)

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Дечки од Прилеп сум, инаку баш би сакал да дојдам во емисија, ама јбг после емисија немам каде да одам и превоз немам за назад мислам толку касно, а од сабајле сум на школо... така да, кој и да оди , убаво да си помините и еден поздрав пратете ако не заборавите:smir: не се секирајте ќе победиме ;)
Инаку за утакмицава со Севиља би сакал нешто вакво:

-------------Касилјас-------------
Рамос---Гарај--Албиол---Марсело
----------------------------------
---------Ласс-----Алонсо---------
--------------Гути----------------
------Кака------------------------
--------------------Кристјано-----
-----------Игуаин-----------------

Ова ако мора да се игра со двајца деструктивци, што мене лично не ми се допаѓа,
во спротивно би играл ВдВ на местото на Ласс, само нели извлечен малку понапред во линија со Гути.
Хала Мадрид!

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Да да Гути мора да игра против Севиља и Лион,добро се покажа кога добиваше шанса,се враќа и назад во одбрана ,а и добри топки им дава на напаѓачите(ГИ ХРАНИ СО ТОПКИ--што би рекле нашите коментатори):)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497

Заинтересирани сме за новиот Дрогба, Ромелу Лукаку. Со само 16 години го привлече вниманието на најголемите европски гиганти, и е можеби најдобриот напаѓач во белгијската лига. Од тимот на Андерлехт објавија дека почетната цена на Лукаку ќе биде високи 15 милиони, и според шпекулациите главната битка за негов потпис ќе ја водат Реал и Барса. Висок е 192 сантиметри, и е многу развиен и снажен, и затоа и го споредуваат со Дрогба.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Инаку за утакмицава со Севиља би сакал нешто вакво:

-------------Касилјас-------------
Рамос---Гарај--Албиол---Марсело
----------------------------------
---------Ласс-----Алонсо---------
--------------Гути----------------
------Кака------------------------
--------------------Кристјано-----
-----------Игуаин-----------------

Ова ако мора да се игра со двајца деструктивци, што мене лично не ми се допаѓа,
во спротивно би играл ВдВ на местото на Ласс, само нели извлечен малку понапред во линија со Гути.
Хала Мадрид!
Кога Арбелоа е фит и помина суспензијата зошто го нема во твојата формација :nenene: .... сигурно ќе биде во стартни 11 и ќе ја заземе левата позиција наместо Марсело или десно а Рамос наместо Гарај

Висок е 192 метри, и е многу развиен и снажен, и затоа и го споредуваат со Дрогба.
Поправи! нема смисла :pos::pos::pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Најдобрите 5 стрелци во La Liga:
*Higuain: 18 (14+4) натпревари = 16 gola (0 од пенал) просек 0,88гол/натпревар
*Leo Messi: 21 (18+3) натпревари = 17 gola (1 од пенал) просек 0,80гол/натпревар
*David Villa: 23 (23+0) натпревари = 17 gola (1 од пенал) просек 0,73гол/натпревар
*C. Ronaldo: 15 (14+1) натпревари = 13 gola (2 од пенал) просек 0,86гол/натпревар
*Ibrahimovic: 20 (17+3) натпревари = 12 gola (1 од пенал) просек 0,60гол/натпревар

:):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom