Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Богами ако го Перез го продаде Игуаин,и се реши да тргне по Виља,Агуеро,Торес тоа ке му биде најголема грешка...многу ми се допаѓа како игра едноставно е ѕвер замо во ЛШ малце да го поправи скорот
Јас немам чуено ни најмала шпекулација дека Игуаин ќе бил продаден. Не е ова Милан ни Манчестер

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Џабе првите муабет бе. Ако продолжи во оваа форма и се подобри уште малце ке си остане во Реал. Единствено ако не понуди некој голема сума што нема да може да се одбие за него, а до тогаш пшшшшшт:smir:

El Pipita the Beast:vozbud:

New Info http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3126:2010-02-27-21-06-18&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А која е сумата што неможе да се одбие??? За каква продажба на Игуаин зборите не ми е јасно? На Реал до пари му дошло, па сума што не се одбива...Тапа дискусија, некој спомна онака дека би било грешка да се продаде, не дека ќе го продаваат.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Другарчиња :back:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
А која е сумата што неможе да се одбие??? За каква продажба на Игуаин зборите не ми е јасно? На Реал до пари му дошло, па сума што не се одбива...Тапа дискусија, некој спомна онака дека би било грешка да се продаде, не дека ќе го продаваат.
Abe i za Robinho vikaa deka nema sansi da se prodade pa go prodadoa taka da ako nekoj ponudi nekoja suma od 40m pa nagore Perez bez da mu trepne oko odma ce go prodade:toe:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Abe i za Robinho vikaa deka nema sansi da se prodade pa go prodadoa taka da ako nekoj ponudi nekoja suma od 40m pa nagore Perez bez da mu trepne oko odma ce go prodade:toe:
Fail:nenene:

Муабетов беше да не се донесе нов ѕвезда во напад, а не да се продаде Игуаин, кај забегавте сеа....:jaj:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Перез не е Калдерон. А + Робињо сам сакаше да си иде, а Игуаин мислиш дека го сака истото?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Перез не е Калдерон. А + Робињо сам сакаше да си иде, а Игуаин мислиш дека го сака истото?
Игуаин неможам да го замислам во друг клуб, а истото го има изјавено и самиот. Дојде во Мадрид речиси како анонимен, го немаше ама баш никаде. Капело некогаш знаеше да му даде некаква шанса, и од кога го даде оној гол со Еспањол за 4-3, почнав да го памтам по добро, ке признаам пред тоа речиси секогаш плукав по него, зашто тимот знаеше да падне во некоја мини-криза и кога ке го видев Игуаин како влегува, со надеж дека ке не спаси, ми се сереше.
А кога ке погледнам во што прераснува и што е денес, се каам за се што сум рекол против него.
Иднината е во него. :wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.521
Абе каква продажба на Игуаин.. Не сте свесни какво незадоволство ќе има во Мадрид, моментално на сите навивачи им е најомилениот играч. А и ние одма реагираме, палиме колите, и идеме Мадрид на протести.. :)

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Fail:nenene:

Муабетов беше да не се донесе нов ѕвезда во напад, а не да се продаде Игуаин, кај забегавте сеа....:jaj:
I da nesakame nie na leto mora da se zeme eden napagjac ako se zeme vo predvid toa deka Raul ili ke se penzionira ili ce odi vo USA toa e fakt:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom