Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
Да не го тупам многу, заслужена победа, одлична игра во секој поглед, Раул конечно даде гол, Роналдо педер зошто не му овозможи на Игуаин да постигне хет-трик, и то.. Честитки за победата. :helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што да се каже друго освен, ГАЗЕЊЕ?! :) Браво за играта, заслужена победа.

Него да му купиме на судијата едни цвикери, како оние Бабчо на К-15 што ги носи што викате? Да му ебам племето!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Одлична победа...ова ти е начекај па удри :icon_lol: ѕверови, ѕверови нема друго што да кажам. Следни пациенти Севиља :pusk: ПОЗЗ МОМЦИИИИ

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
Oдлично. Кака Игуаин Роналдо ВДВ везат. Нека ја задржат формата барев во следните два клучни натпревари во сезоната.

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3121:2010-02-27-16-21-39&catid=5:2009-12-26-20-24-54&Itemid=7
што викам јас вдв внесува свежина во играта активен е добри пасови дава,нафрлања,гранеро не ни го видов денес

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Честитки за петардата...
Добра игра, не сум презадоволен од одбраната, не треба на вакви играчи да им се дозволува да влегуваат во шанси, но што е тука е, на ваков натпревар со 5 постигнати голови тоа и не се приметува. Игуаин, за дечкото нема потреба да зборувам, има потенцијал да стане најдобриот шпиц на светот (веднаш по Ил Феномено), головите му беа мастерпис, а пречката што ја погоди кога проба да го лобува голманот - само со два потега го направи тоа - фантастичен е дечкото. Немојте ве молам повеќе од фан на Реал Мадрид да слушнам дека Кака не играл добро, човекот ја држи цела игра на тимот во неговите нозе, тоа што постигна гол е нешто како гратис :) .
Хала Мадрид
едит: Браво за Раул!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
што викам јас вдв внесува свежина во играта активен е добри пасови дава,нафрлања,гранеро не ни го видов денес
Па различна функција имаа. Мада јас бев за стартер да биде ВДВ денес, Гранерчо супер си завши работа.

Коа ќе играме поофанзивно ВДВ

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Па различна функција имаа. Мада јас бев за стартер да биде ВДВ денес, Гранерчо супер си завши работа.

Коа ќе играме поофанзивно ВДВ
Јас сум тој да е секогаш стартер, нешто вака

..................Икер......................
Рамос...Гарај....Албиол...Марсело
...............................................
..................Чаби......................
.....Ласс....................ВдВ..........
.................Кака.......................
..................................Роналдо.
..................Ел Пипита...............

Со што Роналдо цело време би ги менувал страните, а Гранеро би влегувал накај 70мин. или би бил стартер со послабите тимови...
Но, се останува на Пелегрини, тој си знае што прави, барем се надевам ;)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.919
Поени од реакции
30.895
Марсело ѕверска утакмица одигра.
Игуаин "златната нога" дај му топка и 90% гол дава.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Па па па па па... фифа стрит си играа вечерва. :tv:

Честито победа, одлична игра.
Сите на ниво, а особено Кака. Супер натпревар за него, цела игра ја држеше со Чаби.
Роналдо... мрзам кога вака се себичи. :icon_evil
Играта со ВдВ во тим е многу побрза и поопасна за противникот.
Проработеа и повторно центаршутите на Рамос кон офанзивците.

И да.... Finally....the LEGEND scores... RAUL!!!!! :vozbud:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Одлично второ полувреме, многу напади, многу шанси за гол. Одлично одиграа сите, на Св. Икер уште еднаш му симнувам капа, спаси ама баш се што требаше и можеше да се спаси, а голот што го прими (од виша сила) ќе оди на душа на судијата.
Честитки за победата, први сме во Примера, .....барем за момент :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.258
Поени од реакции
46.667
Игуаин е млада верзија на Милито, убица е, мислам дека нема резон да ја труете темава во иднина со Торез, Руни, Виља и остали, голема грешка ке биде тоа на управата ако во иднина донесат играч од ваков калибар кој ке го гуши потенцијалот на Игуаин.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Игуаин е млада верзија на Милито, убица е, мислам дека нема резон да ја труете темава во иднина со Торез, Руни, Виља и остали, голема грешка ке биде тоа на управата ако во иднина донесат играч од ваков калибар кој ке го гуши потенцијалот на Игуаин.
Па мнозинството фанови го имаат тоа мислење... али не и Перез :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom