Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Непотребен пенал, имаше контакт, но мислам дека немаше потреба да се досуди, и така топката му избега на Роналдо.
Дај бе и ти не барај рогој сега:pos2::pos2:.Љубимецот иначе како ќе ти даеше гол:smir:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Абе вечер очекувам победа од 3 гола разлика барем колку толку да се извадите за поразот од лион:toe:,мислам дека самите играчи се изнервирани и ке се истурат врз виљареал.
Добро сум погодил:toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Леле во транс сум,каква партија одигравме немам зборови.Вечерва не сакам да издвојувам поеднинци,тимската игра одлично функционира.Уште еднаш покажавме дека на Бернабеу сме непобедливи се надевам истово ќе го снајде и Лион.
ХАЛА МАДРИД!:vozbud::vozbud:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Леле во транс сум,каква партија одигравме немам зборови.Вечерва не сакам да издвојувам поеднинци,тимската игра одлично функционира.Уште еднаш покажавме дека на Бернабеу сме непобедливи се надевам истово ќе го снајде и Лион.
ХАЛА МАДРИД!:vozbud::vozbud:
А го кудеше Марсело, а тој мен оф д меч:kesa::smir:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ja растуривме подморницата :) Многу добра игра на сите, не би критикувал никој. Пеналот беше само вадење, оти пред тоа ни поништија чист гол. :bip: Истиов резултат нека биди и со Лион. :vozbud:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Браво. Ми го напраи денот Натпреваров :back:
Поздрав до сите фанови на Реал
Кристијано = Psyho :uvo:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Очекувам видео од головите... само првите два ги видов...
Иначе Честито победа :smir:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Одлична игра вечерва сите одиграа перфектно се гледа дека на Бернабе сме непобедливи и да се надевам дека и Лион ке падни на Бернабе со ваква игра.Честита победа!!

HALA MADRID !!:real::real::real:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Ајде честито победа!!:vozbud:Роналдо секоја чест!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
После поразот од Лион како повеќе мотивирано да играа.
Одлична игра, немам зборови. Имаше многу голови, нешто што мн се бара...
Абе закон сме бе, најдобри сме..
Уше еднаш честитки за победата, нека ни се множат.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.517
Нема потреба за опширен коментар, одлично сработено, маалку само одбраната потфрли, но нападот со одличната игра го покри сето тоа. Само, да не се палиме многу многу, сепак Виљареал не е мерило за нашата игра. Ах, да успееме да им дадеме на Лион гол во први 20 минути на Бернабе .. Е тогаш ќе има вистинско демолирање !

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добра игра но слабо играа одбрана...се надевам дека против Лион нападот ќе дава x3 повеќе од што можеме да примиме :baeh:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Лееее каква партија :bravo: зверови многу јако изигра Роналдо да го пофалам. Ме потсети на времињата во Манчестер со вечерашнава игра.:zver: Само нека продолжи со ова темпо секој натпревар како во Манчестер и...:vozbud::drk: Со среќа победа 6-2 хихихи е ова се кралските убици немаат милост:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom