Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Леееееее не ми се верувааааа:tapp: убиство....значи ќе пропуштам 1 утакмица и Рамос гол дал:(...ватевер ги видов 3 гола и едноставно човек без зборови да остане. Голот на Рамос:vozbud::drk::drk::drk::drk::drk:....а исто и на Кака и на Игуаин. Посебно голот на Игуаин беше свршавање:kesa:...него дај кажете за да не тажам коа ќе има реприза од утакмицава, мора да глеам, иначе вечер нема да заспијам:kesa:...HALA MADRID:back:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.648
Поени од реакции
14.610
Јас мислам дека против вакви просечни тимови играме подобро без Роналдо. Да играше на овој натпревар Роналдо немаше да имаме никаква игра, сите топки ќе одеа кон него, и сите противнички играчи ќе се насочуваа кон него. Да игравме со оваа формација претходно, ќе извадевме поволен резултат и со Осасуна и со Билбао.

Но, Роналдо и Кака се играчи кој многу ќе допринесат во големите натпревари, кога и противникот ќе ја бара победата, кога и противникот ќе се отвори кон нашиот гол. Го видовме вистинскиот Кака против Барселона, штета што Роналдо тогаш не беше доволно опоравен, и штета што Роналдо немаше прилика да игра во натпреварите со големите тимови. Во мислите ми е само Лион и Лион, и нешто ми кажува дека токму Кака и Роналдо ќе не однесат во толкупосакуваното четврт-финале.

Честито нека ни е победата, штета што разликата не беше поголема.

Хала Мадрид !

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Против вакви просечни тимови играме подобро без Роналдо, тоа е факт ! Да играше на овој натпревар Роналдо немаше да имаме никаква игра, сите топки ќе одеа кон него, и сите противнички играчи ќе се насочуваа кон него. Да игравме со оваа формација претходно, ќе извадевме поволен резултат и со Осасуна и со Билбао.

Но, Роналдо и Кака се играчи кој многу ќе допринесат во големите натпревари, кога и противникот ќе ја бара победата, кога и противникот ќе се отвори кон нашиот гол. Го видовме вистинскиот Кака против Барселона, штета што Роналдо тогаш не беше доволно опоравен, и штета што Роналдо немаше прилика да игра во натпреварите со големите натпревари. Во мислите ми е само Лион и Лион, и нешто ми кажува дека токму Кака и Роналдо ќе не однесат во толкупосакуваното четврт-финале.

Честито нека ни е победата, штета што разликата не беше поголема.

Хала Мадрид !
Браво за постот се согласувам во се со тебе :smir:
Кака и Роналдо се играчи кој што не можат да дишат кога играат со помали екиппи кој што гледаат само нерешено да извадат...но тие правото лице ќе го покажат кога Реал ќе игра против екипа која што ќе го напаѓа голот на Касиљас

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Според мене Кака ја нема таа слобода што ја имаше во Милан па и тоа е една од причината што не е нешто мн добар,кога не игра роналдо подобро игра кака
Ама се надевам дека ке влезе во форма ми фалат тие шпринтови со 350 km/h.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Честита победа и нека ни се множат !!:real:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Нека ги постира некој головите оти не го видов последниот гол на Игуаин, на јутјубов ништо не можам да најдам :)

Честито победа.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Инаку Манга даде најубав вовед за натпреварот со Лион,други зборови не се потребни.Само пред натпреварот со Лион,ние имаме лесен противник,но играат Атлетико М-Барселона.Знаеме како дуел ќе биде тој иако Атлетико сега формата почна да му оди во нагорна линија.Барса без неколку играчи на Висенте Калдерон:vozbud:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Честито победа и нека се множат, :)
одлични два натпревари одиграа момциве, мислам дека треба Пелегрини треба да продолжи со овој состав (со 1 или 2 промени) и во следните натпревари.
Голот на Гонзало бешее waaaaaa :vozbud:, од приемот на топката до дриблингот и реализацијата , се беше совршено!:pipi:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
мислам дека игуаин е новото дете на реал :wink:
човекот е ненормално добар!
Higuain = New Ronaldo

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нема многу да зборим за утакмицава, исто како и против Депортиво. Доминантни во секој поглед, а за голот на Игуаин, само ова...:drk:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Честито победа и нека се множат, :)
одлични два натпревари одиграа момциве, мислам дека треба Пелегрини треба да продолжи со овој состав (со 1 или 2 промени) и во следните натпревари.
Голот на Гонзало бешее waaaaaa :vozbud:, од приемот на топката до дриблингот и реализацијата , се беше совршено!:pipi:
Истио состав само на место Гути-Роналдо, на место Раул-Игуаин. Перфектно барем неколку наптревари ќе носи победи.

Granero: 8 - Excellent delivery for the first goal and his standard rarely slipped from thereon as he frequently put in some good crosses and tested Kameni with a dangerous

Највисока оцена Ил пирате, кои топки цел натпревар ги даваше не е нормален. Новиот Гути во пософистицирано издание.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Инаку Манга даде најубав вовед за натпреварот со Лион,други зборови не се потребни.Само пред натпреварот со Лион,ние имаме лесен противник,но играат Атлетико М-Барселона.Знаеме како дуел ќе биде тој иако Атлетико сега формата почна да му оди во нагорна линија.Барса без неколку играчи на Висенте Калдерон:vozbud:
Честито победа нека ни е.Иако уште вечерва требаше да се доближиме на два бода тоа сигурно ќе го направиме другото коло.Барса без неколку играчи игра со Атлетико во Мадрид.:vozbud:Се виде кој е најдобар во нападот и во тимот воопшто.Класа играч нема што браво Гонзало Мајсторе.Он дефинитвино напред а со враќањето на РОналдо ќе има уште некоја измена.Што ме радува е тоа што играме тимски и одбраната ни е ѕверска,не како минатите години.
Значи составов потполно ист како и со Депортиво:vozbud::vozbud:ПОтоа очекувам Игуаин наместо Раул и декласирање.Се друго ќе биде изненадување.Имавме можност вечерва да се доближиме барем на 3 бода до Барса ама со црвен картон никако не се даваат лањава:pusk:Ќе има и друга прилика.ПОзз и многу среќа вечерва:helou::helou:
Добро брат... уште колку пати ќе го кажеш ова????? Три пати во рок од 5 часа го пиша. :jaj:

Наредна утакмица сакам да ги видам Роналдо, Кака и Гранеро пред Алонсо. И тоа со ротација на местата, треба да се проба тоа зошто сите овие тројца можат да играат и како офанзивен плеј, лево и десно крило.:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom