САМИ СИ СЕ ТЕПАВМЕ!!!!!!!!!
РОНАЛДИЊО ЃУБРЕ ЦИГАНСКО,ЗУБЛЕ ДА ТИ ГО НАЧУКААТ МЕЃУ ЗАБИ ЌУБРЕ ЕДНО НЕВИДЕНО УМРИ!!!!!!!!!
Аххх бе леле колку знаев дека ќе изгубиме.Џабе им се поразите на Милан,од 3 акции 3 гола а нашиве пиплаат пред гол се местат минута-две и ќе се насобере Милан пред гол и курот ќе го изедат.
Роналдо фали само зошо он знае да шутне од далеку без око да му трепне.
Али највеќе ме накурчи тоа шупчено Роналдињо мамето да му го ебам.
trebase da cekate do vecer,pa da laete za Barca:pos2: ete vi pouka deka lubovta prema klubot gi nadmina milionite na real:baeh: gabe vi e i so 22 zvezdi ako bi igrale:kez:
Цел ден го претчувствував ова 1-2, не пишав за да не терам малер, а и не ја уплатив така (а нз зошто така ми дојде) од почит и љубов кон Реал. Тоа е што е, таму ќе ги тепаме:baeh:
ХалаМадрид
едит: а за Игуаин што беше работава спиздив дека не го стави во игра, да не е повреден?
I eve vi use eden dokaz deka ramos e propali slucaj.......abe nzn so da kazam,3 ke zeme topka,ke trgneme5 na 4 , on na kaka vo aut........i me boli onakvoto so ke kazite, podobro ARBEOLA,nego li ramos....da mu ebam majkata...!!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.