Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=0ce896c4-3fed-47c3-9026-bb59a6ef7d09&ln=3&typeBack=default
Со здравје да го служите,ама искрено нз баш Кака и Роналдо дали можат да играат во ист тим!
Зошто да не можат, не играат на иста позиција па да не можат. Истиов случај е како порано со Зидан и со Фиго, само разликата е во годините, и според мене Кака и Роналдо ќе бидат подобар тандем од Зидан и Фиго.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Уште договорот останува, полека :)

И замислете го Перез на 30, од една страна Роналдо од друга Кака. Ќе се напуни Бернабе ко за финале лш.:tv:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ајде нека ни е Честито, уште еден голем играч, ја ви реков дека Перез е Чак Норис, вие неее :) и преднеколку дена реков нешто шушка за Роналдо чим почнаа да доаѓаат и да кажуваат:smir:Мала Шала, Со среќа нека ни е, сега уште 1од одбраната, Виља и Туто Комплето:)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не ни треба одбрана, кога ќе се врати Пепе ќе им биде страв да му се приближат :)

Па ако го донесат Филипе Мело, ќе биде колење. 13 жути и 3 црвени ми се чини има у сериа а.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Ај честито нов играч и од мене ( малце касним со честиткеве али нема веза ). А што се работи за Роналдо само ќе кажам дојде во Реал бидејќи како дете навивал за овој тим... така да со среќа нека ни е ! :)

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Честитки и од мене за РоналДо !
Who will be a next Madridista ?:vozbud:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Нека ви е честито новиот трансфер...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честито играч, да си го пазите и мазите зошто векот е нежен:helou:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.877
Поени од реакции
11.569
Честитки доколку Роналдо потпише и се најдобро! :wink: Се надевам дека и во Реал ќе го задржи епитетот најдобар светски играч и дека нема да заборави кој го прослави и го направи класа играч...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Честито нека ви се Роналдо и Кака.
Него замислете го ова: ги земавте Кака, Роналдо и да кажеме уште една супер ѕвезда, Барса да ги земе Рибери и Ибра и недај боже да се деси Примера да не ја пренесуваат на ниедна наша телевизија, да треба да се замараме со тапа линкови...е тоа ќе биде рамно на самоубиство.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ај вака со малку закаснување честито играч и од мене. Како и Роналдо. Незнам што друго да кажам освен дека едвај го чекам следното Ел Класико.:vozbud::vozbud:

В

Вори

Гостин
Ај вака со малку закаснување честито играч и од мене. Како и Роналдо. Незнам што друго да кажам освен дека едвај го чекам следното Ел Класико.:vozbud::vozbud:
Џабе ќе го чекаш...ќе се разочараш од тимот твој.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Ај честито за Роналдо...Му посакувам се најубо во Реал Мадрид. Се знаеше од порано дека кога тогаш ќе биде член на Реал Мадрид.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom