А од што е изморен ВДВ и плус има година време до СП :pos2:А знаеш дека можеби е изоставен затоа што Холандија веќе одамна се пласирани на Светското првенство, и тренерот сака да си ги одмара играчите ?
Јас мислам Диара ќе биде на средина со Алонсо а на местото на Роналдо Игуаин и све друго истоДоколку би можел Мамаду 90 минути одма нека го стават Гути ке биде стартер, и најверојатно Гранеро.
Барса гази, исто како и вие, не би кажал дека не ви може ништо.Kaka e vo real sega. Najjaki smo sega nema shto.i barca nishto ne ni mozha!
:pos2:
abe sugeriste gnasno prekini s's toga reala vise otece gi !!!нз дали некој е запознаен со ова но јас сега видов ...
43 година во куп
R.Madrid-F.C. Barcelona 11-1
)))))):uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:
:pos2::pos2::pos2::pos2:Очекувам утре да победите со сигурна победа
Со победа сигурна или со победа да победиме ? хахаха не заеба брат мала шала :smir:Очекувам утре да победите со сигурна победа
Ме спаси.. ќе бев 300 ден зијан А вака уште евертон утре...
Снајдер
Јас па не сум задоволен од неговата игра во Интер. Сега кога го гледам како игра мило ми е што сме го продале, а против бев.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Иначе за Снајдер човеков е звер.Која техника човече.
:лол::лол::лол: и ние исто.. ваљда :лол:Очекувам утре да победите со сигурна победа
:лол::лол::лол: и ние исто.. ваљда :лол:
Ќе биде интересна утакмица, има доста да се комбинира со двајца првотимци надвор од составот... сакам да видам средина со 3 играчи, некако неаме доволно контрола со стандардната формација на МП, а и условите налагаат промени, па би било добро да се види М. Диара-Чаби-Гути средина, со Кака-Бенз-Игуаин напад, Кака нешто како полушпиц со сета слобода да скита помеѓу средината и нападот.
И исто се надевам дека доколку Хесус Навас стандардно за себе нурка глумејќи фаули по теренот, ќе добие еден ала-Пепе третман.
Брат тимот на интер претрпи доста промени,дојде милито,ето ,шнајдер..Исто како и во реал додека се уиграт тие играчи им треба време,така да не можеме да кажеме дека Шнајдер нема да игра добро.:wink:Јас па не сум задоволен од неговата игра во Интер. Сега кога го гледам како игра мило ми е што сме го продале, а против бев.