Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Доколку би можел Мамаду 90 минути одма нека го стават Гути ке биде стартер, и најверојатно Гранеро.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
А знаеш дека можеби е изоставен затоа што Холандија веќе одамна се пласирани на Светското првенство, и тренерот сака да си ги одмара играчите ?
А од што е изморен ВДВ и плус има година време до СП :pos2:
Доколку би можел Мамаду 90 минути одма нека го стават Гути ке биде стартер, и најверојатно Гранеро.
Јас мислам Диара ќе биде на средина со Алонсо а на местото на Роналдо Игуаин и све друго исто :toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Конечно се вратив по три дена,овај банов ме изеде.После ЕЛ Класико,утрешниов натпревар е најтежок во ПРИМЕРА.Севиља е во страшна форма,а утрешната победа би значела многу и како бодови и како самодоверба.Не знам како ќе изгледа играта без Роналдо но верувам во дечките дека ќе дадат се од себе.АЈ со среќа:pop:.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Kaka e vo real sega. Najjaki smo sega nema shto.i barca nishto ne ni mozha!
:pos2:
Барса гази, исто како и вие, не би кажал дека не ви може ништо.

Утре очекувам интересен меч, нападот ќе изгуби доста на брзина по крилната линија но тука е ѕверот Кака' да го надополни тој минус со маестрална игра.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ме спаси.. ќе бев 300 ден зијан :) А вака уште евертон утре...

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Иначе за Снајдер човеков е звер.Која техника човече.:drk:
Јас па не сум задоволен од неговата игра во Интер. Сега кога го гледам како игра мило ми е што сме го продале, а против бев.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Очекувам утре да победите со сигурна победа:)
:лол::лол::лол: и ние исто.. ваљда :лол:

Ќе биде интересна утакмица, има доста да се комбинира со двајца првотимци надвор од составот... сакам да видам средина со 3 играчи, некако неаме доволно контрола со стандардната формација на МП, а и условите налагаат промени, па би било добро да се види М. Диара-Чаби-Гути средина, со Кака-Бенз-Игуаин напад, Кака нешто како полушпиц со сета слобода да скита помеѓу средината и нападот.

И исто се надевам дека доколку Хесус Навас стандардно за себе нурка глумејќи фаули по теренот, ќе добие еден ала-Пепе третман.

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
:лол::лол::лол: и ние исто.. ваљда :лол:

Ќе биде интересна утакмица, има доста да се комбинира со двајца првотимци надвор од составот... сакам да видам средина со 3 играчи, некако неаме доволно контрола со стандардната формација на МП, а и условите налагаат промени, па би било добро да се види М. Диара-Чаби-Гути средина, со Кака-Бенз-Игуаин напад, Кака нешто како полушпиц со сета слобода да скита помеѓу средината и нападот.

И исто се надевам дека доколку Хесус Навас стандардно за себе нурка глумејќи фаули по теренот, ќе добие еден ала-Пепе третман.

pepe hahah nemoj be brat ke treba pak bez nego car e pepe vecer pobeduvame 0-3:helou::helou:

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Јас па не сум задоволен од неговата игра во Интер. Сега кога го гледам како игра мило ми е што сме го продале, а против бев.
Брат тимот на интер претрпи доста промени,дојде милито,ето ,шнајдер..Исто како и во реал додека се уиграт тие играчи им треба време,така да не можеме да кажеме дека Шнајдер нема да игра добро.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom