Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ван Дер Варт изостаен од репрезентацијата, за пријателската со Австралија. Има изиграно малку натпревари, во 4 месеци само еден... тоа била и причината за да не биди повикан.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Греота ова што му прават на ВДВ. Барем да игра со екипи како Тенерифе и остали...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Греота ова што му прават на ВДВ. Барем да игра со екипи како Тенерифе и остали...
Tи мислам ми реплицираше кога велев дека нема да игра ако се продолжи ова, велеше дека колку и да неигра ВДВ секогаш ќе биди земен за репрезентација... еве не било така. :nenene:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Tи мислам ми реплицираше кога велев дека нема да игра ако се продолжи ова, велеше дека колку и да неигра ВДВ секогаш ќе биди земен за репрезентација... еве не било така. :nenene:
Јас мислам оти тоа беше за Снајдер, не за ВДВ:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Ван Дер Варт изостаен од репрезентацијата, за пријателската со Австралија. Има изиграно малку натпревари, во 4 месеци само еден... тоа била и причината за да не биди повикан.
А знаеш дека можеби е изоставен затоа што Холандија веќе одамна се пласирани на Светското првенство, и тренерот сака да си ги одмара играчите ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И за двајцата беше, и за Снајдер и за ВдВ. Него тогаш рачунав дека ВдВ барем ќе биде земен на утакмица, и дека ќе игра по 10-15 минути. Ама гледаме дека не го ни повикуваат за утакмица, а камо ли да игра...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Иначе..

Повикани за Севиља:

Голмани: Casillas и Dudek;
Одбрана: Marcelo, Albiol, Metzelder, Garay, Pepe, Sergio Ramos и Drenthe;
Средина: Diarra, Kaká, Xabi Alonso, Guti, Granero и Van der Vaart;
Напад: Raúl, Benzema и Higuaín.

Роналдо не е повикан. :(

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Штета, на една од најважните утакмици :Ѕ Па уште и Лас го нема, ОМГ!!!

Според мене:
Касиљас; Рамос, Пепе, Албиол, Марсело; Чаби, Мамаду, Гути, Кака; Раул и Бензема.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
А знаеш дека можеби е изоставен затоа што Холандија веќе одамна се пласирани на Светското првенство, и тренерот сака да си ги одмара играчите ?
Пласирани се, ама баш сега гледа дека ВДВ не игра во Реал па мислам требаше да му дај шанса да игра со Австралија.. за што го чува? Светското е по една година...

Роналдо и Лас :nesvest:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Ја бркам Реал 1-2 или 2-1 цела сезона.Поучен од минатите години барем 3-4 вакви пресврти очекувам.

Се надевам дека оваа година ке се освои што се може повеке титули.Добар тим но сеуште не е комплетно уигран.

Има време,сеуште е само почеток.
Јас пак со Севилја ја бркам и ја фаќам 7+ барем еднаш во сезоната . Па и годинава така ќе ја играм:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Само далеку поопасни ќе бидевме со Роналдо. Ретко кога играме против ваква екипа, која игра отворено без калкулации. Ќе ги отворевме максимално преку контри, али јбг...затоа Кака е тука :)
Него среќа Гаго што се повреди, се надеам дека Мамаду ќе влезе во први 11 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom