Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Да, според сите страни и информации вечерва албиол ќе игра десен бек. Добро е да се види и оваа ротација :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.856
Поени од реакции
30.775
Citavte li za vracot sto ke mu pravel magii na Ronaldo :pos2: tuka

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Mи се допаѓа оној од насловната на Марка...Само место Рамос - Албиол и место Албиол како централен Гарај. На средина со Чаби - Гранеро и Гути, а во напад Кака - Кристиано и Бензема. Уффф...:)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Mи се допаѓа оној од насловната на Марка...Само место Рамос - Албиол и место Албиол како централен Гарај. На средина со Чаби - Гранеро и Гути, а во напад Кака - Кристиано и Бензема. Уффф...:)

Ја сакам оваа формација ама место Гранеро или Гути у средина Кака а у напад Игуаин со Бензема и Роналдо

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Ја сакам оваа формација ама место Гранеро или Гути у средина Кака а у напад Игуаин со Бензема и Роналдо
Casillas

--Ramos--Pepe--Albiol--Marcelo--

Xabi Alonso--Diarra

Kaka

--Higuain---------------Ronaldo--
Benzema

Вака би било добро :pipi:

....
Според Eurosport

Со 9 играчи доста е :pos: :pos: :pos:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
ајде денес очекувам 2 радости едната е оти ми е роденден денес:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
а втората е оти ке победи денес реал :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Ме интересира, ги ротираше ли Пелегрини и во Виљареал вака играчите?

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ме интересира, ги ротираше ли Пелегрини и во Виљареал вака играчите?
Tamu nemashe sho da rotira:smir::smir:Ovde ima 23 igraci so priblizni kvaliteti(osven ronaldo i kaka,tie se delat)taka da mora da rotira,a sega za sega taa rotacija ne se izkazala kako neshto losho ..........

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Според defensacentral.

REAL MADRID: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Kaká, Xabi Alonso, Gago o Guti, Cristiano; Raúl y Benzemá.

За Марсеј, треба да се запрат на прекини, таму се најопасни, особено кога играат против јаки екипи затоа што тешко им се развива играта.

п.с Хајнце вечер ќе ни плати дупло за реметот што му го опнавме додека беше во Реал. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Според defensacentral.

REAL MADRID: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Kaká, Xabi Alonso, Gago o Guti, Cristiano; Raúl y Benzemá.

За Марсеј, треба да се запрат на прекини, таму се најопасни, особено кога играат против јаки екипи затоа што тешко им се развива играта.

п.с Хајнце вечер ќе ни плати дупло за реметот што му го опнавме додека беше во Реал. :)
Ова некако најверојатен состав ми изгледа за вечер.
А Хајнце нека си бапне еден автогол :pipi:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Раул на клупа би требало да биде, Кака Бензема и Роналдо во напад.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Dali ja procitavte izjavata na pretsedatelot na Marsej:"Odime da go zamolcime Bernabe".......nekako mnogu sigurni ovie deka ke pominat lesno !!!!!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Dali ja procitavte izjavata na pretsedatelot na Marsej:"Odime da go zamolcime Bernabe".......nekako mnogu sigurni ovie deka ke pominat lesno !!!!!!!
Па нормално, ваљда нема да рече "одиме на Бернабе за да ни пукнат петарда". И тренерите на Цирих и Ксерез даваа вакви изјави, па знаеме што ги снајде. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom