Mи се допаѓа оној од насловната на Марка...Само место Рамос - Албиол и место Албиол како централен Гарај. На средина со Чаби - Гранеро и Гути, а во напад Кака - Кристиано и Бензема. Уффф...
Ја сакам оваа формација ама место Гранеро или Гути у средина Кака а у напад Игуаин со Бензема и Роналдо
Golem da rastish...ајде денес очекувам 2 радости едната е оти ми е роденден денес
а втората е оти ке победи денес реал
Tamu nemashe sho da rotira:smir::smir:Ovde ima 23 igraci so priblizni kvaliteti(osven ronaldo i kaka,tie se delat)taka da mora da rotira,a sega za sega taa rotacija ne se izkazala kako neshto losho ..........Ме интересира, ги ротираше ли Пелегрини и во Виљареал вака играчите?
Ова некако најверојатен состав ми изгледа за вечер.Според defensacentral.
REAL MADRID: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Kaká, Xabi Alonso, Gago o Guti, Cristiano; Raúl y Benzemá.
За Марсеј, треба да се запрат на прекини, таму се најопасни, особено кога играат против јаки екипи затоа што тешко им се развива играта.
п.с Хајнце вечер ќе ни плати дупло за реметот што му го опнавме додека беше во Реал.
Па нормално, ваљда нема да рече "одиме на Бернабе за да ни пукнат петарда". И тренерите на Цирих и Ксерез даваа вакви изјави, па знаеме што ги снајде. :smir:Dali ja procitavte izjavata na pretsedatelot na Marsej:"Odime da go zamolcime Bernabe".......nekako mnogu sigurni ovie deka ke pominat lesno !!!!!!!