Уште еден факт зошто би било подобро да го земеме Бензема. Плус и Бензема да седи неколку утакмици на клупа нема да се буни, а Виља ајде стај го на клупа, одма ќе се побуниVilla 27 год
Benzema 21 год
Добредојде во семејството.Епа значи ја сум нов фан на РЕАЛ и можда единственото женско на овој ван клуб али нвм. Иначе топ засилувања а за пречекот на кака вчера no comment!!!!!
Добредојде!!! Пишувај што почесто. Hala Madrid !Епа значи ја сум нов фан на РЕАЛ и можда единственото женско на овој ван клуб али нвм. Иначе топ засилувања а за пречекот на кака вчера no comment!!!!!
Реал не ја повторува истата грешка како пред некоја година кога купуваше играчи од по 30 год,сега купува играчи со подолг рок на траење,односно однапред предвидени ѕвезди.Едно прашање.
Нели Реал пред неколку недели кога сите мислеа дека Виља ќе потпиша за Реал,Marca и AS го донесоа веќе,Реал одби да плати повеќе од 35милиони евра и сега одеднаш Реал даваат 35 милиони фунти за Бензема,кој е помалце искусен и докажан,нема играно во Ла Лига,а Реал даваат повеќе за него.Зашто би давале Реал повеќе пари за таков играч,кој не е ни шпанец а Перез изјави или некој од бордот на Реал дека сакаат шпански играчи?Или само сакаат да му ја кренат цената или да го ослабнат Јунајтед?Something fishy is going on here
WELCOME :smir: Hala Madrid!!!Епа значи ја сум нов фан на РЕАЛ и можда единственото женско на овој ван клуб али нвм. Иначе топ засилувања а за пречекот на кака вчера no comment!!!!!
Валенсија сакат 35м€ + Негредо за Виља a 35м€ + Негредо и 35м€ не е мала разлика :nenene:Едно прашање.
Нели Реал пред неколку недели кога сите мислеа дека Виља ќе потпиша за Реал,Marca и AS го донесоа веќе,Реал одби да плати повеќе од 35милиони евра и сега одеднаш Реал даваат 35 милиони фунти за Бензема,кој е помалце искусен и докажан,нема играно во Ла Лига,а Реал даваат повеќе за него.Зашто би давале Реал повеќе пари за таков играч,кој не е ни шпанец а Перез изјави или некој од бордот на Реал дека сакаат шпански играчи?Или само сакаат да му ја кренат цената или да го ослабнат Јунајтед?Something fishy is going on here
Ај добредојде,и да се множат РеалкитеЕпа значи ја сум нов фан на РЕАЛ и можда единственото женско на овој ван клуб али нвм. Иначе топ засилувања а за пречекот на кака вчера no comment!!!!!